Tajemná oběť Bartošové: Už má zase z koho tahat peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemná oběť Bartošové: Už má zase z koho tahat peníze!

Kdo je neznámá mecenáška?
Kdo je neznámá mecenáška? (Foto: Koláž AHA!-online)

Kdo sleduje nekonečný seriál v podání slavice Bartošky a spol., musí si klást všetečnou otázku: Z čeho nepracující žena žije? Ani její "Romeo" Pepa Rychtář už nemá kde brát a je nejspíš na mizině. Záchrana tentokrát přišla shůry, lépe řečeno od felčara a kouzelníka Jana Saavedry (57). Ten zprostředkoval chudobné Ivetě Bartošové (47) další zdroj financí.

Kdy dojdou sponzorce peníze?

Rychtářova Džambule už nemusí trpět předtuchou brzkého vyhladovění, pekelné žízně a dalších abstinenčních příznaků! Ruce si mne i švorcový Pepa, který se pochopitelně rád přiživí. Novinka naopak nepotěší zejména Zdeňka Macuru (39), jehož finanční výpomoc byla jediným trumfem ve vztahu k Ivetě. „Sehnal jsem jí sponzorku, která uhradí veškeré náklady s její léčbou,“ oznámil pro Super.cz léčitel Jan Saavedra. Ta měla zaplatit i přemrštěné náklady spojené s Ivetinou cestou do mastičkářova sídla minulý týden.

Místo vděku si ještě vymýšlí

Saavedra dál uvedl několik podrobností o slovech díků choré exzpěvačky vůči neznámé mecenášce: „Iveta jí je nesmírně vděčná a už jí vyjádřila svůj vděk." Jak asi? Zároveň ale prý Džambule odmítla velkorysý návrh zachránkyně na sponzoring léčebného pobytu v protialkoholním zařízení v Liberci. Prý má strach z pobytu v uzavřených prostorách, ale spíš je jí jasné, že by měla s "čucíky" definitivní utrum.






Přečtěte si
montevideo
31. 8. 2013 • 08:11

Přesně tak. Já když ten její škleb s afektovaně zahrnutým horním rtem vidím, mám chuť jí dát pěstí. Že se, ludra líná, prochcaná, nestydí pořád na někom parazitovat!

8bc5
30. 8. 2013 • 21:05

Pan šaman Saaveda doporučuje I.B. vysadit práci(zpívání) na veřejnosti minimálně na 3 roky.Co je rozumné a i pochopitelné.Co ovšem nepochopím proč I.B.jako středoškolačka si nenajde práci v jiném oboru?? Nějlepší léčebna terapie je prvidelná práce(pravidel.režim) u které neni čas na sebelítost ani myšlenky na alkohol.Nepochopim myšlení pana léčitele co hledá bohatého sponzora(co je v tomto případě hodně trapné,I.B. nemá těžkou nemoc ale nedostatek sebkázně,sebeúcty a zodpovědnosti k svému synu.Když může vysokoškolák z 30 letou praxi v oboru vzít práci pod jeho úroveň z důvodu nedostatků prac.míst tak nechápu proč by I.B.nemohla se živit jinou práci než zpěvem na dobu než bude ok.Nevěřím,že v dom.prostředí a bez prace se bude nudit a skončí opět jako alkoholička(pár dní abstinence u alkoholika není vyléčení.

mirkazam
30. 8. 2013 • 12:56

Já bych otypla,že ta sponzorka je Macura.Ten už neví, jak ji vlézt do zadku, tak si asi hraje na sponzorku...

mirkazam
30. 8. 2013 • 07:51

Ta osoba bude pořád parazitovat na někom,a vyhrožovat, že bude ještě zpívat ... Když vidíme ten její nacvičený falešný škleb, který se na nás tlemí ze všech bulvárních listů, tak si musí člověk odplivnout.Po té ostudě, kdy se naprosto propálila před všemi,tak místo aby zalezla, tak se pořád exibuje.

lillyli
29. 8. 2013 • 19:31

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.