Jan Hrušínský: Na manželku mluvím jako dlaždič! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jan Hrušínský: Na manželku mluvím jako dlaždič!

Jan Hrušínský s manželkou Miluší Šplechtovou.
Jan Hrušínský s manželkou Miluší Šplechtovou.

Je to teprve pár let, co herec Jan Hrušínský (57) podvedl manželku Miluši Šplechtovou (55) s mladou produkční a už může mít doma další problémy! Tentokrát se svým slovníkem.

„Teď se mi třeba stává, že manželce říkám »ty vole«. Máme totiž krátce po premiéře inscenace Práskni do bot, kde mluvíme jako dlaždiči. Bohužel si na to člověk strašně rychle zvykne, takže mám skutečně vážný problém a musím někdy brzdit v běžném hovoru, když o něčem hovořím. V té hře je to toková součást slovníku, slova, která si člověk ani neuvědomuje, když je říká,“ přiznává herec v magazínu Sedmička.

Na manželku neudělal Hrušínský moc dobrý dojem ani při prvním seznámení. „Poprvé jsme se potkali v době studií na konzervatoři. Miluška byla o tři roky níž než já. Máme společnou vzpomínku na jeden ples ze školy, kdy jsem ji chtěl vyzvat k tanci, ale než k tomu došlo, tak jsem upadl, protože jsem byl opilý,“ svěřil se herec.

Jan Hrušínský přiznává, že vztahu to někdy skřípe, ale to je prý po tolika letech manželství normální.



Autor:  mpa

Přečtěte si
honzina
20. 4. 2013 • 05:58

Otec s bratrem - páni herci, Jan je nesympatický člověk a coby herec pro mě nic moc. Lituji paní Šplechtovou a nechápu, co na něm ta mladá viděla - nejspíš sexy mozek, nebo, že by peníze????????????

atramka
19. 4. 2013 • 11:31

  a čo takto si trochu kontrolovať svoj slovník?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.