Iveta Bartošová: Za opilecké žvatlání v televizi shrábne 300 tisíc měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: Za opilecké žvatlání v televizi shrábne 300 tisíc měsíčně!

Iveta Bartošová na TV Pětka
Iveta Bartošová na TV Pětka (Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Takový příjem mají v Česku jen vrcholoví manažeři… a Iveta Bartošová, která si neustále stěžuje, že je ve finanční tísni. Na její účet přitom přicházejí statisícové částky!

Vystoupení Bartošové na TV Pětka zpočátku vypadlo nadějně, ale brzy se ukázalo, že nedokáže dostát svým závazkům. Když si před živým vysíláním dala něco ostřejšího k pití, byl z toho pořádný skandál. Iveta by přitom měla k natáčení přistupovat zodpovědněji, protože za něj dostane královsky zaplaceno.



„Za předtočený díl pořadu Iveta dostane čtyřicet tisíc korun, za Iveta živě deset tisíc,“ potvrdil serveru Super.cz zdroj z televize. Za listopad tak mělo na konto Bartošové dorazit 300 tisíc korun, ale televize jí za její alkoholový výstup napařila pokutu. Iveta se tak bude muset spokojit se sumou o 40 tisíc nižší. To budou štědré Vánoce…

Dříve, než si Iveta rozbalí dárky pod stromečkem, bude ale muset zvládnout svůj velkolepý koncert v Lucerně. Potvrdí jím svůj návrat, nebo to bude další neuskutečněný projekt?

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.