Vdaná Miluše Bittnerová: Plácala po zadku svlečeného kolegu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vdaná Miluše Bittnerová: Plácala po zadku svlečeného kolegu!

Obtisk ruky na Polákově zadku je jasný důkaz o tom, že mu Miluše pořádně naložila.
Obtisk ruky na Polákově zadku je jasný důkaz o tom, že mu Miluše pořádně naložila. (hermina.cz)

Herečka Miluše Bittnerová (34) se s ničím moc nepáře. Výstřihy nosí až k pupíku, nahých scén se nebojí a nejraději je v obležení pěkných svalnatých mladíků! Copak na to říká její manžel Lukáš, kterého ona sama nikam do společnosti moc nebere?

Aha! teď herečku načapalo, jak plácá po zadku svého kolegu Braňa Poláka (39), se kterým se i přede všemi políbila na jevišti! „Moderovala jsem akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, kde byla i přehlídka spodního prádla. Braňo je můj dlouholetý kamarád a kolega, tudíž mu nevadilo, když jsem ho hezky pleskla po zadku,“ smála se prsatá blondýnka. Proč ale Poláka osahávala? „Ukazovala jsem, jak trenýrky změní barvu! Je tam vidět obtisk mé ruky! Tak ho přeci nebudu osahávat zepředu, to by bylo blbý,“ popsala novinku na trhu Bittnerová...

Facebook


Přečtěte si
jity
1. 12. 2012 • 09:39

Ty tu bukvici snad znáš? Bukvice nebukvice, pořád je to chlap, tak proč by si neplácla, s ním to nic neudělá a ji holt to udělalo dobře.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.