Trapas v ČT! Hokejovým komentátorům nevypnuli mikrofony: Nedvěd už neudrží ani moč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trapas v ČT! Hokejovým komentátorům nevypnuli mikrofony: Nedvěd už neudrží ani moč!

Komentátoři Jiří Hölzel a David Pospíšil
Komentátoři Jiří Hölzel a David Pospíšil (ceskatelevize.cz)

VIDEO Po Jaromíru Bosákovi a Vladimíru Táborském jsou tu další dva hokejoví reportéři, na jejichž účet se baví celé Česko. Na komentátorském stanovišti zapomněli Jiřímu Hölzelovi a Davidu Pospíšilovi vypnout mikrofony, a tak si diváci internetového vysílání České televize neplánovaně vyslechli i zcela soukromé hodnocení zápasu.

Sotva mistrovství světa v hokeji odstartovalo, už si komentátoři České televize Jiří Hölzel a David Pospíšil uřízli pěknou ostudu. Během zápasu Švédsko – Norsko jim totiž technici nevypnuli pořádně mikrofony, a tak si mohli fanoušci sledující zápas v rámci internetového vysílání ČT poslechnout hodnocení komentátorů tak, jak to opravdu cítí.

„Ty krávo, ten ho sestřelil,“ vypadlo z nich po jednom ze soubojů. „To je debil,“ pokračovali, když našli viníka potyčky.¨

A neváhali se pustit do nevhodných vtípků. Tak třeba když při slovních hrátkách u hodnocení nejstaršího českého hráče v týmu Petra Nedvěda přešli od slova kontinuita ke slovu inkontinence (laicky pomočování). „No to už u něj najdeme taky,“ vtipkoval Hölzel.

Podívejte se na sestřih jejich nejlepších hlášek:

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.