Muž žaluje výrobce motorek: Sedlo mu způsobilo nepřetržitou erekci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muž žaluje výrobce motorek: Sedlo mu způsobilo nepřetržitou erekci!

Fotografie
Fotografie (internal)

Američan Henry Wolf (52) trpěl 24 hodin nechtěnou nepřetržitou a velmi bolestivou erekcí. Dříve náruživý motorkář se na silném stroji proháněl denně alespoň dvě hodiny po dobu sedmi let, teď ale milovanou mašinu viní ze svého problému. Je přesvědčen o tom, že za vše může špatně vyrobené sedlo!

„Bylo to velmi trapné se všemi těmi patáliemi, které to s sebou přineslo. Měl problémy s oblékáním, nemohl ani na záchod,“ tvrdí jeho právník, který už podal žalobu na firmu BMW a výrobce sedla.

Priapismus, tedy spontánní a neustupující erekce, Wolfa sice už netrápí, ale aby toho nebylo málo, teď naopak není vůbec schopen ztopoření!

Muže tedy čeká bolestivá operace s velmi nejistým výsledkem... Názory odborníků se různí, podle některých opravdu za vše může motorka, podle jiných může být příčinou dlouhodobější užívání viagry či antiopsychotik.

Přečtěte si
lunatic
3. 5. 2012 • 14:54

já bych okamžitě kontaktoval výrobce Viagry s tím,že se chci stát TVÁŘÍ ZNAČKY ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.