Nejstarší nevěstinec světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nejstarší nevěstinec světa!

Odvážné erotické malby vědcům vyrazily dech.
Odvážné erotické malby vědcům vyrazily dech.

NEAPOL – Pompeje, rok 60 našeho letopočtu. Opálený Říman se zmocní krásné kněžky, jedné z mnoha bohyň sexu, které přivádějí zákazníky do stavu rozkoše. Pak ji odmění chlebem a sklenicí vína…


Takhle to chodilo před 2000 lety v prvním nevěstinci světa. Nejstarší podnik pro pány, který se nyní podařilo zrekonstruovat, teď ale znovu otevírá!

Zkáza Pompejí, místa, kde se tolik dařilo hříchu, nastala 24. srpna roku 79. Městem otřásla strašlivá rána a celé je pohltil oblak popela sopky Vesuv. Život města vyhasl, zemřelo tehdy 2000 lidí.

Objevené nástěnné malby v nejstarším nevěstinci světa archeologům vyrazily dech. Obrázky dokazují, že sex byl tehdy daleko odvážnější než dnes! V tehdejším nevěstinci pracovaly otrokyně z Řecka a Orientu. Jejich mzda? Půlka bochníku chleba a půl litru vína. Na zdech byla vyryta jména otrokyní s jejich stručným hodnocením, tak např. dívka jménem Myrtis byla obzvláště dobrá v orálním sexu. Jak ukazují malby, muži si při sexu nesundávali sandály. Malůvky měly dvojí funkci, jednak to byl ceník, a jednak měly za úkol zvýšit u návštěvníků chuť na sex. Samotný akt se pak odehrával o patro níž na kamenných postelích s matracemi. Rekonstrukce unikátní památky vyšla na necelých šest milionů korun, špatnou zprávou pro všechny sexuchtivé je ale fakt, že se pohlavní akt odehrává už jen na zdech této budovy.


Autor: (šum)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.