Nevěrník Kolář: Žena mu utekla i s dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevěrník Kolář: Žena mu utekla i s dětmi!

V době, kdy to manželům ještě klapalo.
V době, kdy to manželům ještě klapalo. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvák Petr Kolář (43) je na dně. Krátce po provalení nevěry s biletářkou Lenkou Chlupáčovou (22) se jeho manželka Zuzana sbalila  i se syny Petrem (8) a Honzíkem (1) a odjela k rodičům.

„Manželka se syny odjela ke svým rodičům a on je na zhroucení,“ nechal se slyšet jeden z hostů koncertu kapely Keks, kde Kolář vystupoval.

Zpěvákovi údajně není do smíchu. „Na zkoušku se doslova připlížil a potom zmizel jako duch a dorazil na poslední chvíli na svůj výstup,“ řekla serveru Novinky.cz zpěvačka Gábina Goldová, která slavnostní večer ke 30. výročí legendární kapely moderovala. Zdrcený zpěvák ani jeho podvedená žena se k celé věci nechtějí vyjadřovat.



Přečtěte si
winterfreshka
18. 4. 2011 • 15:26

I kmán,pořádek a řešení je jejich věcí.O ty naše starosti se oni také nestarají,ani je nesoudí.Než se do někoho začnete obouvat,zameťte si každý nejdřív před svým prahem.

bobou
18. 4. 2011 • 07:45

má nad čím přemýšlet. Asi si také myslel, že když si střihne bokovku, tak se nic dít nebude? Ale ouha ono se děje. Následky si měl rozmyslet před sexuálním aktem. To se mu to vrznutí opravdu vyplatilo. To má z toho, že neví co roupama dělat. A ještě se nechá nachytat s kalhotama dole, blb jeden. Kdyby musel stále dělat své původní zaměstnání, tak to by roupy neměl, protože by byl tak utahaný, že by ho to ani nenapadlo. Ale nyní je holt ta celééébr... do blita je mě z něj, že se nestydí. Dvě malé děti to jim dává hezký příklad. Jen tak dál umělče.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.