Magda Malá se luxusu nedočkala: Přítel na dárcích šetřil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Magda Malá se luxusu nedočkala: Přítel na dárcích šetřil

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Magda Malá si může myslet, že přes rok nebyla dost hodná. Její přítel Vladimír jí totiž pod stromeček příliš luxusní dárky nenadělil. Prozradila to po svém koncertu v Betlémske kapli.

„On mi moc dárků nedává, nerozmazluje mě," vysvětluje Malá. „Ale mně to nevadí, vážím si jeho osoby." Sama dárky nakupuje velmi ráda. „Baví mě lidem dávat dárky, i když jsou to třeba jen drobnosti. Lidé by na sebe měli být hodní. Vánoce mám moc ráda, ale když jsem neměla peníze a byla jsem na všechno sama, tak to bylo hodně náročné," dodala Malá.

Na koncert v Betlémské kapli si pozvala i Jana Bendiga, jednu z hvězd televizních soutěží SuperStar. Společně si zazpívali duet Zvonky štěstí. „Vypadali jste jako Karel Gott s Darou Rolins," prohlásil organizátor akce David Novotný, který s Magdou Malou spolupracuje i na jejím sdružení Mater et Pueri, které pomáhá matkám v nouzi.

Malá chce na jaře vydat nové album, některé nové písně zazněly už v Betlémské kapli. „Byla jsem nervózní, abych nespletla text," přiznala zpěvačka. Sama také na chvíli vypadala jako matka v nouzi, když si vzala na pódium do náruče dcerku Terezku, protože začala brečet. Po chvíli ale požádala o pomoc přítele Vláďu, protože jí Terezka, která chtěla nakojit, začala strhávat šaty.

Bendig si na pomoc přivedl celou svou rodinu. „Přišla i mamka, která jinak do společnosti moc nechodí. Proto jsem jí věnoval jednu ze svých písní," řekl Bendig. „Byl jsem opravdu moc rád, že přišla."

Magda Malá často spolupracuje na charitativních akcích pořádané Davidem Novotným (druhý zleva). Na snímku s rodiči Jana Bendiga.

ČTĚTE TAKÉ

Zpěvák Bendig: Už plánuje Vánoce. Honzo, je teprve říjen!

Magda Malá: 125 tisíc na charitu

Věruška ze zlínského babyboxu: Náušničky od policajtů!

Bývalá první dáma Dagmar Havlová exkluzivně: Štědrý večer? Bylo to náročné!

Reprezentační trenér Michal Bílek se obrátil na poslední instanci - Milý Ježíšku...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.