Exmanžel Munzarové Dvořák - Herečku vyměnilza modelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Exmanžel Munzarové Dvořák - Herečku vyměnilza modelku!

Jitka Randárová je nejen krásná, navíc není vůbec hloupá.
Jitka Randárová je nejen krásná, navíc není vůbec hloupá. (Aha! – Marek Pátek, TV Nova, Czechmodels.cz)

Herec Jiří Dvořák (43) po rozvodu s Bárou Munzarovou (38) dlouho netruchlil. Naopak! Hvězda seriálů Ulice a Dokonalý svět si za herečku našla parádní náhradu v podobě mladičké studentky ekonomie a práv a příležitostné modelky Jitky Randárové.

Kráska je přitom pravým opakem Munzarové. Štíhlá blondýnka se může pochlubit vybraným stylem oblékání a výborným vystupováním. Z míry ji nevyvedou ani společenské akce nebo večírky, kterých se spolu s Dvořákem účastní. „Jitka má za sebou účast v České Miss 2008, letos na jaře navíc spolu s hercem Janem Šťastným uváděla slavnostní ples zlínského gymnázia, které před lety sama absolvovala. Ta se určitě neztratí,“ řekl deníku Aha! zdroj z okolí Randárové. Zlínská rodačka je podle všeho velmi cílevědomé děvče. Dívka, která se narodila do rodiny divadelního herce a učitelky, v současné době studuje dvě vysoké školy zároveň. Na právech by měla přítelkyně Dvořáka končit už za dva roky. „Zkoušela to i v modelingu, kde měla docela úspěchy, ale pak se rozhodla raději pro studium,“ potvrdila Jitčina kamarádka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.