Catherine Zeta - Jones: Po plastikách vypadá jako Číňanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Catherine Zeta - Jones: Po plastikách vypadá jako Číňanka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Málo je někdy více. To by si měla uvědomit herečka Catherine Zeta – Jones, která sice vypadá ve čtyřiceti letech skvěle, ale jen z dvoumetrové vzdálenosti a s pořádnou vrstvou makeupu. Zblízka se podobá spíš zombie.

Ne vždycky více znamená lépe. To by si měla uvědomit herečka Catherine Zeta – Jones, která sice vypadá ve čtyřiceti letech skvěle, ale jen z dvoumetrové vzdálenosti a s pořádnou vrstvou make-upu. Zblízka se podobá spíš zombie...

Všechny úpravy v obličeji hollywoodské hvězdy zachytil fotograf na červeném koberci, když se herečka chlubila právě převzatým oceněním Tony Award. Při detailu jejího obličeje je jasné, že její krása není až tak úplně dílem přírody, ale především dílem plastických chirurgů. Problém je jen v tom, že to tentokrát s vylepšováním trošku přehnala.

Zeta-Jones má viditelně vyplněné vrásky pod nosem, ale především nešikovně »dofouknuté« rty kyselinou hyaluronovou. Ta se zřejmě na jedné půlce rtů odbourává rychleji než na té druhé, a tak má krásná Catherine jeden ret výš než druhý. To ale není všechno. Nepřirozeně vypadají i uměle navázané mega řasy a hlavně lifting, který její obličej protáhl tak, že by se dalo uvažovat o tom, jestli nemá náhodou herečka původ v Číně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.