Blbá blondýna Pazderková: Ukázala bobra pod svatebními šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Blbá blondýna Pazderková: Ukázala bobra pod svatebními šaty!

Co to má Iva mezi nohama, ptali se všichni...
Co to má Iva mezi nohama, ptali se všichni...

Iva Pazderková (30), která si postavila svoji kariéru na image hloupé blondýny, se objevila i na přehlídkovém molu. Předvedla nejen jedny z nejlepších svatebních šatů, ale ukázala i co má pod nimi!

Blond kráska nakráčela během soutěžní přehlídky Svatební šaty roku 2010 na přehlídkové molo v bíločerném originálním modelu z dílny Kateřiny Líblové a nezapomněla také ukázat, co ukrývá pod bohatou sukní.

Nejprve publikum uchvátil černý podvazek na Ivině levé noze a hned potom upoutaly pozornost všech originální kalhotky, na nichž je našitá jakási neforemná černá květinka, která nápadně připomíná husté dámské ochlupení.

Polovina sálu Top hotelu, kde se přehlídka konala, nevěděla, jestli se má smát nebo zkoumat, co přesně že se na kalhotky přilepilo. Jestli ale Iva »chová« bobra i pod kalhotkami, na to už nám neodpověděla a se svým typicky odměřeným výrazem zas odkráčela do zákulisí. Tento model totiž žádnou cenu nevyhrál...

VIDEO

Foto David Kundrát

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.