Kritici nového filmu Miley Cyrus vzkazují: Zůstaň radši puberťačkou, zůstaň Hannah Montanou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kritici nového filmu Miley Cyrus vzkazují: Zůstaň radši puberťačkou, zůstaň Hannah Montanou

Fotografie
Fotografie (internal)

Má prostě smůlu! Znáte ji jako Hannah Montanu, idol srdcí puberťaček. A tak to zřejmě i zůstane. Když se totiž Miley Cyrus pokusila zahrát trochu dospěláckou roli, pohořela. Mladá herečka se z fiaska hroutí, chce chodit na lekce herectví…

Má prostě smůlu! Znáte ji jako Hannah Montanu, idol srdcí puberťaček. A tak to zřejmě i zůstane. Když se totiž Miley Cyrus pokusila zahrát trochu dospěláckou roli, totálně pohořela. Pubeťácká megastar se z fiaska hroutí, chce chodit na lekce herectví…

Sedmnáctiletá americká zpěvačka a herečka dostala příležitost v romantickém dramatu Last Song, kde si zahrála problematickou mladou dívku, která se pokouší vyrovnat s rozvodem rodičů.

Pokus vymanit se ze škatulky teenagerského idolu skončil ale fiaskem. Tedy podle kritiků, kteří snímek shlédli při nedávné premiéře. Do své role se prý nedokázala dostatečně vžít, a její postava tak trpí nedostatkem věrohodnosti. U Hannah Montany žádnou věrohodnost nepotřebuje. Možná spíš naopak. Nepodařilo se jí vymanit ze své nejznámější role Hannah Montany, kterou stále připomíná přehnanou gestikulací a málo věrohodnou mimikou.

„Začnu chodit na lekce herectví,“ připustila mladá herečka fiasko. Nechce být spjatá pouze s jedinou úspěšnou rolí.

V puberťáckém seriálu hraje čtrnáctiletou Miley Stewardovou, která se z obyčejné školačky mění o víkendech na popovou hvězdu jménem Hannah Montana.

Last Song…

…vypráví příběh sedmnáctileté Ronnie (Miley Cyrus), která se nedokáže smířit s rozvodem rodičů a postupně se odcizí otci. Protože se jí nedaří ani ve škole a zanedbává i svůj největší talent - hraní na klavír - pošle jí její matka spolu s mladším bratrem na léto za otcem do malého městečka na mořském pobřeží. Po překonání počátečních nedorozumění se ale otec a dcera znovu sblíží a Ronnie tu prožije i svou první lásku. Její štěstí ale nepotrvá dlouho, protože se ukáže, že nový přítel před ní skrývá temné tajemství.

Video: Taková je Miley Cyrus přirozená, tedy jako Hannah Montana

Video youtube.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.