Vicemistr světa v masturbaci: Můj normál? Šestkrát týdně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vicemistr světa v masturbaci: Můj normál? Šestkrát týdně!

Londýnského masturbačního maratonu se zúčastnilo 153 učastníků. Šampionem se nakonec stal Dan Craig s časem 8 hodin 32 minut.
Londýnského masturbačního maratonu se zúčastnilo 153 učastníků. Šampionem se nakonec stal Dan Craig s časem 8 hodin 32 minut. (: Profimedia)

OSTRAVA – Marcela Rimla (20) z Ostravy znali ještě nedávno pouze kamarádi a příbuzní. Teď se stal jednou z českých celebrit. Co dokázal? Stal se v Londýně vicemistrem světa v masturbaci!

Marcela Rimla (20) z Ostravy znali ještě nedávno pouze kamarádi a příbuzní. Teď se stal jednou z českých celebrit. Co dokázal? Stal se v Londýně vicemistrem světa v masturbaci!

„O šampionátu v masturbování jsem se dozvěděl na internetu a hned jsem se přihlásil. Taková akce mě nadchla,“ popisoval student středního odborného učiliště ve Frýdku-Místku. A hned začal s přípravou. „Obyčejně onanuji tak šestkrát týdně, ale tentokrát jsem si dal před mistrovstvím půst, abych měl pořádnou chuť. Jen jednou jsme to s přítelkyní porušili a pomilovali se.“

Na světovém šampionátu v Londýně se soutěžilo ve dvou hlavních disciplínách: v délce masturbace a v počtu orgasmů. Marcel vydržel onanovat šest a půl hodiny a dosáhl třech orgasmů. Tento obdivuhodný výkon mu přinesl stříbro. „Byla jsem nadšená. Vždy jsem chtěla, aby můj syn něčeho dosáhl,“ radovala se z Marcelova výsledku jeho matka Zdeňka Rimlová. „Není to sice žádná prestižní disciplína, ale jsem na něj pyšná. A budu ráda, když svou pozici bude v příštím ročníku obhajovat.“

Méně nadšená byla z Marcelova „výletu“ přítelkyně Daniela (18), ale nakonec to i ona »skousla«: „Byl to pro mě obrovský šok, pak jsme se chvíli hádali, ale nakonec jsem uznala, že je to neškodná recese, a podporovala ho. Aspoň všichni ví, že mám doma pořádného chlapa s výdrží,“ smála se blondýnka.

A jaký je recept na úspěch? „Člověk si hlavně musí udělat pohodlí. Já jsem třeba masturboval v tureckém sedu, tak mi to vyhovuje nejvíce. A když si k tomu vezmete ty správné časopisy, je to pohoda. Jel jsem svoje tempo, v klídečku jsem si to užíval. Až po čtyřech hodinách mě trochu začalo bolet v zádech, proto jsem si na chvíli lehnul. Ale ruce byly v pohodě, ty by vydržely ještě další hodiny,“ dal nahlédnout do průběhu soutěže Marcel Rimel. Ostravský »masturbátor« zůstává i přes svůj životní úspěch na zemi. „Kamarádi si ze mě dělají srandu, že jsem celebrita. Ale já to tak neberu, vždyť je mnoho lidí, kteří toho dokázali ještě více než já,“ uzavřel skromně vicemistr světa.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.