Mirek »zuřící býk« Topolánek a jeho cesta na Velikonoce! Výbuchy vzteku, kopání do auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mirek »zuřící býk« Topolánek a jeho cesta na Velikonoce! Výbuchy vzteku, kopání do auta!

Mirek Topolánek v poslední době rozhodně není v psychické pohodě. Celou cestu se vztekal, proklínal ostatní řidiče a nakonec i naše fotoreportéry.
Mirek Topolánek v poslední době rozhodně není v psychické pohodě. Celou cestu se vztekal, proklínal ostatní řidiče a nakonec i naše fotoreportéry. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Karel Kopáč)

Zhrzený Mirek Topolánek (53, ODS) se po krachu politické kariéry předvedl v roli ranaře, který může všechno. Stačila mu cesta na velikonoční svátky. S kamarádem Markem Dalíkem (35) zatarasili silnici a napadli fotoreportéra Aha!. Ostatní šoféři, kteří kvůli nim nemohli pokračovat v cestě, je nezajímali.

Na Velikonoce vyrazil Topolánek s partnerkou Lucií Talmanovou (42), synem Nicolasem (2) a chůvou z pronajatého bytu kousek od Staroměstského náměstí v Praze. Problémy Mirkovi dělalo už nakládání zavazadel a vztek si vybíjel na jiných. „Co tady děláš? Vypadni! Zapamatuju si tě, slyšíš!“ řval na fotoreportéra Aha!. V tu chvíli totiž do ulice přijel v superluxusním porsche jeho přítel Dalík s partnerkou. Nakonec Mirek dokázal do kufru svého volva narovnat nejen všechny tašky, ale i dětské kolo – a mohli vyrazit...

Ani pak ale Topolánka žlučovitost neopustila. Adrenalin mu stoupal ve chvílích, kdy uvízli v koloně. I přes okénko bylo vidět, jak rudne, vzteká se a přítelkyně Lucie Talmanová se ho marně snaží uklidnit. Holt cestování »obyčejného« Mirka se s jízdou v limuzíně s majáčkem nedá srovnávat...

Když se dvěma bourákům podařilo prokličkovat Prahou a vystály téměř hodinovou kolonu na pražské výpadovce, vyrazily vstříc mnohem dramatičtějším chvílím. „Jakmile měl Topolánek příležitost, vjel do levého pruhu a jel dvousetkilometrovou rychlostí, další předpisy už ale neporušil,“ popisuje náš fotoreportér.

Cestou se oba vozy zastavily u benzinky a vypadalo to, že se Topolánek uklidnil. Pro rodinu nakoupil sladkosti a vody, Dalík na místě »spolkl« zmrzlinu, Nicolasova chůva si zašla na toaletu a všichni vyrazili dál. Sjeli na typickou okresku, kde to obě fára opět švihala rychlostí 200 km/h.

Pak ale přišel zvrat! Luxusní volvo s ještě luxusnějším porsche zajely k hospodě a fotoreportéři Aha! se dostali před ně. Na to zřejmě pánové čekali. „Nejdříve na nás Topolánek ze zadu na jížděl. Potom nás předjel a zatarasil celou silnici. Dalík zastavil hned vedle, nemohli jsme pokračovat v jízdě,“ popisuje fotoreportér.

Zatímco dámy zůstaly sedět v autech, rudý Topolánek, kterému šla doslova pěna od »huby«, s Dalíkem vystoupili a začali tlouct pěstmi a kopat do redakčního auta. „Vzteky řvali, že jsme hajzlové. Po chvíli mlácení jsme stáhli okénko, snažil se mi dostat do auta a sebrat klíčky od zapalování. Trvalo to asi minutu. Ve vyhrožování pokračovali, i když nás dojela jiná auta a ostatní řidiči jen nevěřícně koukali. Topolánek stále křičel: »Zkuste jet za mnou a uvidíte, co s vámi uděláme«,“ popisuje fotoreportér, kterému se klíčky podařilo uchránit.

Nakonec Topolánek s Dalíkem nasedli do aut a odjeli.

Mirek právě začíná nakládat tašky do vozu, jeho partnerka Lucie Talmanová přihlíží.

Sakra, něco tam překáží... Mirek neváhá vystavit své pozadí a přerovnává batožinu.

Po dlouhých minutách pěchování nákladu do útrob auta může být Mirek konečně spokojený. Uvnitř jsou všechny tašky a kufry. A dokonce i dětské kolo pro Nicolase.

Kolem auta spokojeně prochází chůva, která se i na dovolené bude věnovat Topolánkovu synovi Nicolasovi.

Mirek vyjíždí! Jede s Lucií, Nicolasem a chůvou v černém volvu, cestu mu razí kamarád Marek Dalík s milenkou v luxusním porsche.

Konečně mimo zácpu... Dalíkovo porsche vybočuje z řady aut a jede dvousetkilometrovou rychlostí. Mirek ve volvu se nenechá zahanbit.

Zastávka na benzince... Všichni opouštějí své luxusní vozy, jen ve volvu zůstává sedět Lucie Talmanová se synem Nicolasem.

Zatímco Marek Dalík »dlabe« zmrzlinu a dává si pozor, aby si nezamazal hodobóžovou košili, jeho milenka dělá »ksichtíky« na malého Nicolase.

Je čas vyrazit. Za pár minut Mirek zmerčí naše fotoreportéry a začne mela...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.