Šok! Dara Rolins tají své skutečné jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šok! Dara Rolins tají své skutečné jméno!

Dara mění své příjmení stejně často jako prsní implantáty!
Dara mění své příjmení stejně často jako prsní implantáty!

Zpěvačka a porotkyně Česko Slovenské SuperStar skrývala desítky let tajemství. Že není její rodné jméno Dara Rolins všichni vědí. I její přátelé ale měli za to, že se dřív jmenovala Rolincová. Ani to však není pravda!

„Ano, její otec se jmenuje Gamboš a Dara byla Gambošová,“ odhalil slovenský časopis Plus 7 dní šokující pravdu o pravém jméně zpěvačky, která si teď nechává říkat Dara Rolins (36), když vyjel pátrat do její rodné vesnice Fačkov po pravé identitě.

Proč si ale dala Dara změnit jméno a téměř tři desítky let to úzkostlivě tajila? Gambošová totiž není podle ní ani jejích rodičů dostatečně dobré jméno pro kariéru v showbyznysu. Jinými slovy - na svůj původ nejsou Gambošovi, alias Rolincovi, příliš pyšní. A tak když začala Dara veřejně vystupovat, už se představovala jako Rolincová, ačkoliv k úřední změně jména rodiny došlo podle Plus 7 dní až v roce 1980, tedy několik let po Dařině debutu.

Jak prozradila zpěvaččina babička z otcovy strany, změnu jména iniciovala Dařina maminka. „Když vnučka začala vystupovat, naše příjmení Gamboš se nelíbilo hlavně manželce mého syna. Ta rozhodla, že se pošle do matriky žádost o změnu příjmení,“ řekla paní Gambošová.

Daře nebylo dost dobré ani příjmení Rolincová, a tak se nechala přejmenovat ještě jednou v devadesátých letech na Rolins.

Foto ara

(onl)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.