Libor Bouček: Prásknul cenu Marešova telefonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Libor Bouček: Prásknul cenu Marešova telefonu!

 Bouček rád moderuje jako Leoš Mareš. Telefonovat jako Leoš Mareš ale zatím nebude
Bouček rád moderuje jako Leoš Mareš. Telefonovat jako Leoš Mareš ale zatím nebude

Moderátor Libor Bouček (28) si pořídil ke svým třicátým narozeninám luxusní dovolenou na Cookovy ostrovy a zbankrotoval! Což také ve vysílání Evropy 2 čestně přiznal. Na akci k veletrhu luxusu jel proto jen s pár stovkami v kapse, navíc prásknul, kolik stojí mobil Leoše Mareše a ještě dostal pokutu!

„Byl jsem na opravdu zvláštní akci...“ začal Libor Bouček, když přebíral moderátorskou štafetu v Ranní show Evropy 2 po Leoši Marešovi. „Byla to doprovodná párty k veletrhu luxusu, kde se těžko říká na nabídky hned ne. A já ještě cestou platil pokutu za dopravní přestupek, takže jsem tam šel doslova s pár stovkami v kapse,“ svěřil se Bouček v éteru rádia.

„No a jak jsem tam přišel tak chudý a nikdo to nevěděl, nabídli mi hned mobil za 270 tisíc s tím, že ho má můj kolega, kterého dobře znám a nemůžu ho samozřejmě jmenovat, tak bych neměl zůstat pozadu,“ pronesl Bouček významně a všem bylo jasné, že mluví o telefonu Leoše Mareše, který se potutelně do mikrofonu smál. Když pak vnucoval obchodník Boučkovi handsfree za 70 tisíc korun, prý už se jen smál a s pár stovkami v kapse se šel projít na dvůr aparthotelu, aby přišel na to, jak elegantně nabídku odmítnout.

Leoš Mareš se svým mobilem za více než čtvrt milionu.

Foto ara, Marek Pátek

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.