Krytinář je na mizině! Kvůli roztržce s kolegou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krytinář je na mizině! Kvůli roztržce s kolegou

Jiří Krytinář
Jiří Krytinář

Nejmenší český herec Jiří Krytinář (62) si zadělal na největší průšvih své kariéry! Kvůli své nevymáchané puse končí v domovském divadle!

Skandál se týká jeho knihy Dívám se vzhůru, ve které se nevybíravě pustil do Michala Tůmy, se kterým si zahrál například v muzikálu Angelika v divadle Hybernia. „Dělá si reklamu tím, že útočí na kolegy, a to se nedělá. Jirka Krytinář nebude hrát v novém muzikálu Baron Prášil, jeho role se vyškrtla,“ potvrdil deníku Aha! producent Oldřich Lichtenberg.

„Za to může ten malej hajzlík a deviant Tůma s velkou hlavou. Prý zneužíval nějaká děvčata. Rozhlásil po divadle nepravdy o tom, jak všechny pomlouvám v knížce. Po dohodě s rodinou jsem raději dal výpověď,“ šokuje Krytinář, který je bez angažmá v tíživé finanční situaci. „Co je to za blábol? Nikoho jsem nezneužíval. Každý ať si udělá o tom pánovi podle jeho slov obrázek sám,“ reagoval pouze Michal Tůma.

(daz)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.