Kamil Střihavka bojoval s průjmem a pak vypadl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kamil Střihavka bojoval s průjmem a pak vypadl!

Střihavka se tvářil, jako by střevní problémy ještě nebyly úplně zažehnány. Ester Janečkovou naštěstí nic takového netrápilo.
Střihavka se tvářil, jako by střevní problémy ještě nebyly úplně zažehnány. Ester Janečkovou naštěstí nic takového netrápilo. (Aha! – Martin Přibyl)

Pěvecké páry profesionálů a laiků z pořadu Duety ...když hvězdy zpívají se konečně dostaly z viróz a potíží s hlasem, a už je tu jiná katastrofa. Zatímco minulý týden museli herečka Simona Postlerová (45) a herec Jaromír Nosek na obstřik hlasivek, tento týden se trápil zpěvák Kamil Střihavka (44). „Tak co, Kamile, už je pryč ta sr....? Nebo ještě běháš?“ dotazoval se v průběhu nedělní zkoušky moderátor Aleš Háma.

Střihavka se raději nevyjadřoval. Se svou partnerkou Ester Janečkovou si včera večer vystřihli píseň od Beatles »Oh Darling« a ta jim zlomila vaz. „Chlupatý hlas Kamila Střihavky zcela zastínil Ester,“ vyjádřila se porotkyně Linda Finková. Hlasy diváků poslaly hvězdný pár definitivně pryč ze soutěže. „Doufám, že si ještě jednou zazpíváme, a pak půjdeme na pivo,“ řekla po vyřčení ortelu Ester Janečková.

Na Střihavkovi byla vidět patrná úleva, že v soutěži již nebude muset pokračovat. Od počátku to mezi moderátorkou a zpěvákem skřípalo. Ester si stěžovala, že Kamil nechodí na zkoušky a nevěnuje se tréninku tolik jako ostatní. Oproti minulému kolu se zlepšila Simona Postlerová s Petrem Kolářem, kteří předvedli jedno z nejlepších pěveckých čísel.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.