Andrea Kerestešová - Její kocour »podělal«, co mohl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Andrea Kerestešová - Její kocour »podělal«, co mohl!

Sexy Andrea způsobila na natáčení poprask.
Sexy Andrea způsobila na natáčení poprask. (Aha! – David Kundrát, ara)

05:00 – Slovenská herečka Andrea Kerestešová (25), která září v seriálu Vyprávěj, udělala dobrý skutek a vzala si z útulku kocourka Kvíka! Když jej ale přinesla na natáčení seriálu, její miláček pokálel, co se dalo! Štáb tak tři dny točil v nepříjemném zápachu!

Slovenská herečka Andrea Kerestešová (25), která září v seriálu Vyprávěj, udělala dobrý skutek a vzala si z útulku kocourka Kvíka! Když jej ale přinesla na natáčení seriálu, její miláček pokálel, co se dalo! Štáb tak tři dny točil v nepříjemném zápachu!

Kerestešová se v Česku proslavila filmem Rafťáci či reklamou, v níž myla divákům obrazovky zevnitř. Teď hraje Evu v retro seriálu Vyprávěj. Jenže »na place« si díky svému kocourkovi vysloužila jen posměch! „Kvík se vyznamenal... Pos**l a počůral vše, co se dalo! Puberťák, začíná smrdět jak zkažený terminátor. Odpusťte všichni, co jste museli točit v tom mega smradě,“ kaje se Kerestešová na svém profilu na internetové síti Facebook. „Kvík se vyčůral v makeup autobusu, vys**l a vyčůral se v hotelu a dnes udělal strašidelné ho**o jak yetti v chatě! Já se za něj tak styděla,“ pokračuje herečka. „Česky řečeno, ten Andrejky kocour se pos**l a smrděla celá chata,“ dodává k tomu Oliver Sieber, který v seriálu hraje desetiletého syna Andrey a Romana Vojtka.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.