Válka o drogy! Pomeje zaútočil na Sámera Issu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Válka o drogy! Pomeje zaútočil na Sámera Issu!

 (Aha! –Marek Pátek, Alexandr Malachovský, Martin Hykl, David Kundrát, Dalibor Puchta )

PRAHA – »Drzost« mladičkého zpěváka Sámera Issy (23), který deníku Aha! přiznal, že odmítl zpívat duet s Ivetou Bartošovou (43), a ještě jí zakázal vstup na svou včerejší narozeninovou oslavu, rozzuřila manžela zpěvačky Jiřího Pomejeho (44)! „Když to vykládal, měl mozek prolezlý marihuanou a koksem,“ prohlásil Pomeje!

5:00 – »Drzost« mladičkého zpěváka Sámera Issy (23), který deníku Aha! přiznal, že odmítl zpívat duet s Ivetou Bartošovou (43), a ještě jí zakázal vstup na svou včerejší narozeninovou oslavu, rozzuřila manžela zpěvačky Jiřího Pomejeho (44)!

„Když to vykládal, měl mozek prolezlý marihuanou a koksem,“ prohlásil Pomeje! „Sámer je normální feťák. Hlavně že Ivetě říkal, že je jako jeho maminka, vzal nás ke svému ruskému producentovi a byl nadšený, že bude společná písnička. Pak přestal zničehonic komunikovat. Je směšnej. Měl by se naučit zpívat – a taky pokoře. Je to magor, ale přeju mu dobrou marihuanu a dobrej koks (kokain – pozn. red.).

Mozek už mu řídí drogy, už ani neví, co povídá. Navíc se chce na Ivetě prostě jen zviditelnit,“ nebere si servítky uražený Pomeje, kterého muselo ponížit, když ho Issa s jeho ženou odmítl pozvat na svoje včerejší velkolepé narozeniny.

„Co na to říct? Mluvil jsem o Ivetě zatím velmi slušně a tyhle urážky jejího manžela jsou vážně ubohý. Jestli pan Pomeje naráží na uměle vyvolanou aféru s tvrdými drogami, které jsem přitom nikdy nebral, tak bych mu doporučil přečíst si policejní expertizy. Ty prokázaly, že je to nesmysl, že jsem tvrdé drogy v těle neměl. Nesnížím se na jeho úroveň. Tohle je pomsta za to, že jsem si dovolil odmítnout hvězdu formátu Bartošové. To se asi nesmí. Zrovna od něj a jeho paní takové urážky sedí,“ ušklíbl se zaražený zpěvák, který přiznává, že si občas zakouří marihuanu, ale v rozumné míře. Na rozdíl od jiných lidí se ale pak neválí v deliriu po zemi, a co se týče vystoupení, ještě nikdy nezrušil žádnou zakázku kvůli opilosti nebo feťáckému úletu.

David ZÁPAL

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.