Taneční Novaspace se řítí do Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Taneční Novaspace se řítí do Prahy!

 (Universal Music)

Zpěvačka Jenny Marsala alias Novaspace se řítí z prvních příček světových tanečních hitparád poprvé do České Republiky. Hity jako Dancing Into Danger, Time After Time, To France, Guardia Angel, Paradise, Run To You, Beds Are Burning, Dancing With Tears In My Eyes a mnoho dalších uslyšíte živě v pátek 17. července 2009 večer v pražském klubu Misch Masch.

Zpěvačka Jenny Marsala alias Novaspace se řítí z prvních příček světových tanečních hitparád poprvé do České Republiky. Hity jako Dancing Into Danger, Time After Time, To France, Guardia Angel, Paradise, Run To You, Beds Are Burning, Dancing With Tears In My Eyes a mnoho dalších uslyšíte živě v pátek 17. července 2009 večer v pražském klubu Misch Masch.

Hity jako Dancing Into Danger, Time After Time, To France, Guardia Angel, Paradise, Run To You, Beds Are Burning, Dancing With Tears In My Eyes a mnoho dalších uslyšíte živě v pátek 17. července 2009 večer v pražském klubu Misch Masch.

Nová genrace projektu Novaspace odstartovala loni právě se zpěvačkou Jenny Marsala úspěšně šlágrem Dancing Into Danger, který boduje snad na ve všech tanečních hitparádách v celé Evropě. U nás tento taneční megahit bodoval na třináctém místě oficiální rozhlasové hitparády (IFPI) a stal se tak jedním z nejhranějších tanečních singlů v českém rádiovém éteru.

Zároveň se objevil na prvním místě německé, polské, rakouské i české oficiální taneční hitparády. Právě v těchto dnech vychází nový singl s názvem Time After Time (Rebirth), kterým chce Novaspace připomenout své největší úspěchy ze začátku 21. století. Energickou show plnou tanečních megahitů půvabné zpěvačky Novaspace a jejich dvou tanečnic můžete poprvé v České republice vidět v pátek 17. července 2009 večer v pražském klubu Mich Masch.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.