Milý deníčku, nejdelšího ho má... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milý deníčku, nejdelšího ho má...

Milý deníčku, maminka mi vždycky říkala, že při hledání partnera se nemám dívat jen na stav konta a na to, jestli je ke mně hodný. „Musí to být pořádný chlap,“ mrkala na mě spiklenecky, zatímco táta rudnul a sklopil hlavu.

  • Podle nosa poznáš kosa

  • Platí tohle pravidlo?

  • A jak jsou na tom Češi?

Jenže jak si tohle »penisové« moudro přebrat, když i články v odborných časopisech tvrdí, že na velikosti nezáleží? Nic naplat, nezbývalo mi, než se pustit do podrobného průzkumu. Tady jsou jeho výsledky…

Liou (Čína) – 9,5 cm
Asijci mají nejmenší penisy. Průměrná velikost je necelých 10 cm, což se na evropské nebo dokonce africké poměry může zdát hodně málo. Nesmíme ale zapomenout na to, že Asiaté jsou celkově menší.

Karel (Česko) – 10 cm
Ne každý Čech musí zákonitě disponovat národním průměrem 15 cm. Odchylky jsou obrovské a zdaleka ne výjimečné. Třeba Karla ale jeho malý penis trápí a místo manželské postele raději volí rybaření.

Johnny (Anglie) – 13 cm
Angličané hrají skvěle fotbal a nebojí se podívat sklenici piva hezky zblízka na dno. Mezi Evropany jsou ale na tom v otázce velikosti penisu nejhůř. Jejich průměr je 13 centimetrů.

Helmut (Německo) – 14,5 cm
Hurá! Alespoň v něčem naše zazobanější sousedy trumfneme. Německý »penisový« průměr je totiž 14,48 cm. Z oprýskaných škodovek se proto chlapíkům v nablýskaných bavorácích můžeme klidně posmívat.

Můj miláček –15 cm
Víte, kolik měří průměrný český penis? 15 centimetrů! Mimochodem, stejně jsou na tom údajně i Italové nebo Rusové. Že to není moc? Ale je! Tahle míra je pro bělochy naprosto typická. Zajímavostí je, že ještě před dvaceti lety prý průměrný český penis měřil 14 centimetrů. Zdá se tedy, že se penisům v Česku daří!

Camille (Francie) –16,7 cm
Francouzské ženy, ty se mají! Jejich chlapi jim může celá Evropa závidět. Jinde totiž nenajdete lépe vybavené muže! Průměrný francouzský penis údajně měří 16,7 cm. Že by za tím byla žabí stehýnka nebo dobré víno?

Vibrátor – 19 až 30 cm
I když v sexshopech s přehledem koupíte vibrátor dlouhý 30 cm, obvykle stačí 19 či 20 cm. Pozor! Důležitý je také jeho průměr! Nejběžnější jsou 4 cm.

Timothy (Zambie) –22,5 cm
Že jsou nejlépe vyvinutí černoši? Je to pravda! Průměrný penis černých chlapíků měří 16 – 20 cm. Výjimkou ale nejsou ani »nástroje« dlouhé 25 cm! Otázkou je, zda-li se už při takových proporcích nemění slastné »Ááách!« na bolestivé »Aááu!«.

Přeměřte svého miláčka!

Byť zapírají, téměř všichni muži si své přirození někdy pokusili měřit. Těžko říct, kolik chlapů ale provádělo měření správně. Díky špatnému způsobu měření se ale může podprůměrně vyvinutý jedinec považovat za »kaňoura« a obráceně. Jak tedy na to? Ztopořený penis se měří od kořene na břišní straně až po špičku žaludu. Obvod se měří přibližně v polovině penisu. Pro měření se využívá obyčejný krejčovský metr. Tak jak jste na tom?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.