Mirrenová kontra Čvančarová: Bitka o děsnou róbu pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mirrenová kontra Čvančarová: Bitka o děsnou róbu pokračuje!

Kýč jako bič?
Kýč jako bič? (Profimedia)

Kauza Jitčiny šaty opět ožívá. Helen Mirrenová (76) si totiž vyrazila v modelu, který jim může přinejmenším konkurovat.

Britská oscarová herečka Helen Mirrenová dorazila na přehlídku Dolce & Gabbana v Benátkách jako pravá dáma, v mysli s touto historkou. „Zdál se mi v noci zvláštní, nádherný sen. Že stojím na náměstí San Marco, oblečená jako členka rodiny Contariniových (jedni ze zakladatelů města – pozn. red.), a přede mnou se objevilo mnoho bohyň v nebesky krásných šatech. Jak se ale objevila duha, třeskl blesk a zahřměl hrom, vidění se rozplynulo a začal padat déšť a stalo se tohle," napsala poeticky ke své fotce z rudého koberce.

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video se připravuje ...

To Jitka žádnou modrou historku nemá, za to kritikům poslala vzkaz: „Dostávají se ke mně nějaké zpětné vazby, vnímám to, ale jak říkám, byla bych radši, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných, než takhle dlouho o mých šatech.“ Těžko říct, kdo tento souboj "stylu" vyhraje.

Helen Mirren natáčí v Česku film: O holi před Rudolfinem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Redaktoeka
1. 9. 2021 • 14:53

Páni, vy jste už asi dlouho nebyl na očním, taková bedna sádla.... je nevkusná, vůbec neví co se svou postavou nebo je ráda středem ůozornosti a strhává na sebe pozornost právě nevkusem.

To podotýkám, že před 30 kily jsem ji měla ráda

mbmb
1. 9. 2021 • 06:30

Neuvěřitelně úžasná a sexy v černých krajkových šatech byla top Jitka! A K.V.v roce 90 byly šílené .Vlastenka Livia tam přeskakuje . .vna a co?! Proč neinvestuje Vašek + Miloš a další vlastenci

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.