Nechala ho v nejtěžší chvíli? Kotek už je zase single! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Nechala ho v nejtěžší chvíli? Kotek už je zase single!

Vojta Kotek
Vojta Kotek (Foto: V. Hradská, archiv Blesku)

Herec, režisér a hudebník o svém soukromí příliš nemluví. Ačkoliv prý nějakou dobu randil s ilustrátorkou a grafičkou Valerií Rónovou (28), mnoho lidí to ani netušilo. Jejich vztah měl být podle magazínu Sedmička jedna velká Itálie. Jednou byli nahoře, pak zase dole. Jenže teď je se vším konec. 

Podle exkluzivních informací uvedeného časopisu mělo k jejich rozchodu dojít údajně ve chvílích, kdy bylo Kotkovi nejhůře. A to sice po červencové nehodě Vojty, kdy se zotavoval po pádu na motorce několik týdnů v nemocnici. Navíc kvůli hospitalizaci přišel o nasmlouvanou práci. „Střetl jsem se s traktorem a skončil na zemi, respektive na asfaltu a následně v nemocnici, protože jsem si zlomil dva obratle, ale naštěstí šikovně. Takže chodím, není na ta mně víceméně poznat. Ale pořád ta záda nejsou ještě to, co bývala,“ postěžoval si ve vysílání Českého rozhlasu s tím, že bude dva roky vnímat každou změnu počasí. 

Vojta Kotek: Na Českého lva vyvedl přítelkyni Valerii!

Video se připravuje ...

Nečekané doznání

Následně se měl rozpovídat o tom, jak bude trávit Štědrý den, a z jeho řeči vyplynulo, že jej stráví pouze se svojí mámou. „Budeme v intimní atmosféře jenom mě a mojí mámy,“ uvedl v rozhovoru. Jenže tím vlastně svým fanynkám vyslal jasný signál, že je zase sám. Pak ještě procítěně promluvil o tom, co pro něj symbolizuje láska. „Pokud mám lásku, je to kormidlo, je to směr, který držím a vím, že jsem na správné cestě. Samozřejmě když čověk pak o tu lásku přijde, někdy může mít pocit, že najednou ten smysl života ztratil. Ale myslím si, že láska jako taková je opravdu v každém z nás a je i vůči sobě, světu a okolí. Pro mě je to velmi podstatná entita," zafilozofoval na toto téma oblíbený herec. Tak snad se mu brzy povede kormidlo třímat už trvale. 

Seriál Einstein - Případy nesnesitelného génia

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
4. 2. 2021 • 00:21

Je klikař,

-bello-
29. 1. 2021 • 12:22

Rónovou neznám, ale jestli to byla Itálie , tak nemá Kotek čeho želet! Jenom žasnu, proč vztahu říká entita. Rónova socha Kafky, anebo Čtenáře nemá chybu, ale Neprašův Hašek vede .Soch v Praze ubylo a bohužel všude cpou jednobrdové sochy od magora Davida Černého , obdivovatele Havla.
( sorry , že jsem od Rónové, kterou málokdo vůbec zná odbočila ).

hanecek
29. 1. 2021 • 01:21

Jste mladý, chytrý a pohledný. Ne, jako ten žabí skřet. Holky budou slibovat hory-doly, tak jen opatrně, nic hned neslibovat, menamlouvat si. Určitě bude důvěryhodnější ta, která nepropaguje silikon, botox, úpravy Photoshopem. Přeji Vám, abyste vydržel s tou pravou. Někdy ke to těžký, ale za 40 let Vás, nebo Vy jí bude podpírat. A o tom to je!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.