Moderátora Slávka Boudu obvinili z pašování drog: Již dříve byl odsouzen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátora Slávka Boudu obvinili z pašování drog: Již dříve byl odsouzen!

Slávek Boura u soudu.
Slávek Boura u soudu. (Blesk - Jitka Pecharová)

Další opletačky se zákonem? Slávek Boura (54) byl již dříve odsouzen za vydírání a teď čelí daleko závažnějšímu obvinění – z pašování drog! Bývalá hvězda Novy může skončit za mřížemi až na 18 let.

Boura je podle obžaloby jedním z šedesáti lidí z obrovské sítě kurýrů, kteří měli propašovat na 800 kilogramů kokainu, heroinu a pervitinu! „Jeden můj známý z toho byl obviněný, a protože nám zabezpečuje cesty do zahraničí v rámci zjišťování věcí kolem nové cestovní kanceláře, tak jsme do košíčku s těma lidma spadli taky,“ vysvětluje bývalý moderátor.


Celé mu to prý přijde jako hloupý vtip. „Hlavně jsem se tomu smál, je to pro mě absurdní věc. Já, kterej bojuju celej život proti drogám,“ dodává Boura. Za pašování drog mezi Českem a Austrálií či Novým Zélandem v kufrech s oblečením si měl vydělat za každou cestu 150 tisíc korun. A za to mu hrozí 18 let vězení. 


Spor o dluh

Před pěti lety už byl odsouzen k podmíněnému dvouletému trestu odnětí svobody. Podle obžaloby vydíral náchodského podnikatele, s nímž dříve spolupracoval na provozu diskotékového klubu. Požadoval, aby mu muž vrátil dluh, a když se nedohodli, přijel do Náchoda, přiložil mu k hlavě elektrický paralyzér a nutil ho, aby podepsal směnku na 90 tisíc korun. Moderátor od začátku tvrdil že je nevinný a paralyzér si vzal jen na svou obranu, protože měl z podnikatele obavy.
I nyní v kauze pašeráků drog tvrdí, že je bez viny...

Kvůli podnikání skončil v dluzích
Po konci televizní slávy se Slávek Boura vrhl na podnikání a tím se dostal do obrovských problémů. Jeho první projekt – internetový portál – v roce 2006 zkrachoval záhy po rozjezdu. Kvůli státní dotaci, kterou musel vrátit, se dostal do minusu dva a půl milionu korun. Pak se vrhl do multimediálního muzikálu Naháči a nezájem diváků mu přinesl další krach a obří dluhy.

Slávek Boura: Obviněn z pašování drog! Hrozí mu až 18 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.