Zhoršení stavu Pomeje: Kamarád i otec ho chtějí poslat na léčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zhoršení stavu Pomeje: Kamarád i otec ho chtějí poslat na léčení!

Jiřímu Pomeje dělá každý krok obrovské problémy
Jiřímu Pomeje dělá každý krok obrovské problémy (Marek Patek David Kundrát Martin Hykl Pavel Machan)

Takhle už to dál nejde! Otec Jiřího Pomeje (53) a jeho mecenáš Pavel Pásek (51) už se nemohou dál dívat na to, jak to jde s hercem a dabérem po rozchodu s manželkou Andreou (30) z kopce.

Alkohol ho ničí čím dál tím víc a teď se ozvaly i zdravotní problémy. Jiří přestává chodit. I pár schodů, které vedou z domu kde bydlí na ulici, zdolává s holí horko těžko a trvá mu to několik minut. A ani do místní večerky, do které má tak 200 metrů, už nedojde sám. Musí si zavolat taxi. Situace je tak vážná, že hercův tatínek Jiří st. (76) dokonce přijel z Českých Budějovic do Prahy, aby s Páskem vymyslel, co s Jirkou. Jestli ho umístit do psychiatrické léčebny nebo do nemocnice.


„Je to složitý. Když ho dáme třeba do Červeného dvora, nebudou mu tam léčit nohu, která ho šíleně bolí – a nikdo neví, co s ní je. Když ho zase strčíme někam na ortopedii, kde mu budou dávat dohromady tu nohu, tak to nepřežije psychicky, bude mít absťák,“ komentoval nejdřív Pásek. To ale ještě nevěděl, že s bolavou nohou to má herec více než vážné. Navštívil ho totiž doma a on mu ukázal papír, že byl s kyčlí skutečně na ortopedii v pražské Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích, kde podstoupil i operaci rakoviny hrtanu.


V lékařské zprávě je jasně napsáno, že Pomeje musí kvůli bolavé kyčli neprodleně podstoupit vyšetření CT. Až to totiž může určit příčinu nemocné nohy. „Takže je postup jasný. Nejdřív nemocnice a až potom podle situace nějaká léčebna,“ konstatuje Pásek, který se rozhodl, že ho na CT osobně doprovodí a rozhodně chce také hovořit s Jirkovým lékařem. Nejdřív je třeba vyléčit nohu, potom hlavu...

Pomeje se vrací s pivem:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.