Potupa pro modelku Pavelkovou? „Miss z děcáku“ ji připravila o kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potupa pro modelku Pavelkovou? „Miss z děcáku“ ji připravila o kšeft!

Romana Pavelková, Veronika Kašáková
Romana Pavelková, Veronika Kašáková (Foto: Robert Klejch, Herminapress.cz)

Finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková (28), která vyrostla v dětském domově a díky tomu získala označení „miss z děcáku“ , po soutěži krásy na práci modelky nezanevřela. Nedávno to potvrdil také fakt, že Kašáková připravila svou kolegyni o kšeft.

I když se práci modelky věnuje spíše příležitostně, většinu své energie a času věnuje své vlastní nadaci, nabídku na focení luxusních kabelek s radostí přijala. „Práce s dětmi naplňuje můj čas z 90 % a je to moje vášeň. Nedávno mě však oslovila společnost Elega, zda bych neměla zájem nafotit kolekci kabelek pro podzim a zimu 2018. Neváhala jsem ani minutu, protože mě tato značka baví a s nadšením sleduji její vývoj. Navíc ráda podpořím českého výrobce,“ řekla Kašáková Prásku.

Problém je v tom, že až do nedávna se ve zmíněné kampani objevovala modelka Romana Pavelková, která díky Kašákové tak přišla o práci. „Je pravda, že jsem pro kabelky fotila kampaň už třikrát, ale nemám pocit, že by mě Veronika ‚vyšoupla‘. O PR zastoupení kabelek z Třebechovic pod Orebem se starám už šestým rokem, takže focení není má jediná spojitost s nimi. V tomto případě je role modelky proměnlivá, protože se nejedná o tvář značky. Tou je Dana Morávková s vlastní kolekcí, takže rozhodnutí, že je čas na změnu, neberu jako nic proti mé osobě,“ vyjádřila se Pavelková pro Prásk.

Přestože se Kašáková pohybuje ve světě modelingu již pár let, rozhodně si na rozdíl od svých kolegyň nepotrpí na nejnovější módní kousky a raději peníze investuje do zážitků. „Módu mám ráda a ráda se inspiruji třeba na sociálních sítích, ale raději investuji do zážitků. Nemyslím, si že je důležité mít nejnovější kousky z nejdražších kolekcí. Věci nehromadím, a jakmile něco nenosím, okamžitě to vezu do dětského domova,“ řekla Kašáková Prásku.

 Kráska z děcáku Kašáková šokuje: Chtěla bych být můj přítel! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.