Petr Stach z Případů 1. oddělení hvězdou Labyrintu III.: Křup, a kotník rup! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Stach z Případů 1. oddělení hvězdou Labyrintu III.: Křup, a kotník rup!

Petr Stach
Petr Stach (Zbyněk Pecák)

Jedno hloupé škobrtnutí a Petr Stach (44) alias kapitán Anděl z Případů 1. oddělení si zlomil kotník. Jako na potvoru ale v té době právě natáčel Labyrint III.

„Obyčejně jsem uklouzl, nestalo se mi to vůbec na place,“ prozradil deníku Aha! herec. Nejvíc vrásek tím přidělal režisérovi Jiřímu Strachovi (44). „Byla to pro nás výzva udělat to tak, aby to divák nepoznal. Nakonec jsme vše zvládli,“ řekl Strach. Zatímco scénu, ve které měl Stach coby policista Viktor běhat, mu kvůli berlím odpustili a filmové tenisky si za něj obula kolegyně Denisa Nesvačilová (32), do jeskyně herec musel.


„Dovnitř mě donesli na nosítkách, ale když se to natočilo, tak se někam ztratila a musel jsem se ven vybelhat sám,“ ulevil si Stach. „Jak se říká, když vás filmaři potřebují, tak vás vykopou z hrobu – a domů můžete jet taxíkem,“ dodal s úsměvem. Třetí řada Labyrintu se začíná vysílat už v pondělí 10. září od 20 hodin na ČT1.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.