Biser Arichtev: Kvůli manželce musel odmítnout kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Biser Arichtev: Kvůli manželce musel odmítnout kšeft!

Veronika Arichteva s manželem Biserem.
Veronika Arichteva s manželem Biserem. (hermina.cz)

Herečka známá ze seriálu Vyprávěj nebo z První republiky Veronika Arichteva (32) už několik týdnu pilně nacvičuje na letošní osmou sezonu taneční soutěže StarDance. Zatímco Veronika má plné ruce práce, její manžel Biser Arichtev (41) kvůli manželce přišel o výnosnou pracovní nabídku.

„Stál jsem před tím, že vezmu jeden projekt na Slovensku, ale kvůli tomu, že Veronika začala tancovat a bude potřebovat, abych tady byl, tak jsem tu práci odmítl,“ svěřil se režisér Super.cz na tiskové konferenci České televize.

Manžel Veroniky si je plně vědom, že jeho manželka při učení základních tanečních pohybů doslova potí krev, a rozhodl se, že po dobu příprav i samotné soutěže bude její oporou. „Řekl jsem si, že budu tady pro ni, protože to pro ni nebude lehké. Není zdatná tanečnice a myslím, že ji to bude stát hodně sil. Ale bylo to čistě její rozhodnutí a říkal jsem jí, že když to vezme, tak ji plně podpořím,“ svěřil Super.cz Arichtev na tiskové konferenci České televize, kde také uvedl třetí řadu svého seriálu První republika.

Herečka zatím bere taneční hodiny s humorem a na sociální síti pravidelně baví své sledovatele. „30. 7. 2018, den čtvrtý. Nevím, jestli jsem se zrovna smála nebo dostala křeč do nohy, ale zděšený výraz Jana Ondera a Michala Necpála po tréninku na StarDance mluví za vše… Michal mi řekl, že má pocit, že vůbec netuším, do čeho jsem to vlezla. Má pravdu chlapec. Ale on zase vůbec netuší, koho mu to přiřadili!“ napsala Arichteva k fotografii na sociální siti.

Seriál První republika se dočká pokračování: Jen co dotočili trojku, chystá se čtvrtá řada!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
ppadys13
18. 8. 2018 • 18:46

Chudáci,co budou žrát ty serebrity ?????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.