Geislerová, Arichteva i Bučková: SEXY opravářky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Geislerová, Arichteva i Bučková: SEXY opravářky!

Aňa Geislerová
Aňa Geislerová (Foto: Instagram.com, ara)

Tváře umazané od barvy, ale natěrač to není. Nářadí v ruce, ale řemeslník taky ne. Aňa Geislerová (42), Veronika Arichteva (31) i Eliška Bučková (28) vzaly osud svého nábytku do vlastních rukou a pustily se na vlastní pěst do jeho renovace. Těmhle dámám by chlapi s radostí otevřeli nejen dveře ložnice, ale i své dílničky.

Eliška Bučková, modelka
Co oči nevidí, to srdce nebolí! Tím se evidentně řídí sexy brunetka. Ne že by za zády svého přítele Jakuba Vágnera (36) prováděla nějaké milostné nepravosti. Jakmile za ním ale zaklaply dveře, neváhala ani minutu pustila se do rekonstrukce jejich hnízdečka. Krom nové tapety se taky zaměřila na to, na čem budou sedávat u snídaně. Staré židle obrousila a nalakovala. „Po čtyřech dnech konečně hotovo! Kdyby někdo chtěl přetřít starý nábytek, pověsit lustr nebo vytapetovat, klidně se ozvěte,“ vtipkovala modelka. „Doporučuji každému na uklidněni nervů,“ dodala.

Veronika Arichteva, herečka
Prach na ně usedal, ještě když stály kolem stolu v rodině jejího manžela Bisera (41). Herečka si ale vzala do hlavy, že je zachrání i přes jejich ošoupaný vzhled. „Na nich totiž sedával můj manžel ještě jako malý Bulhárek v Havířově. Líbí se mi kombinovat nový moderní věci s těma, co mají už něco za sebou,“ vysvětluje. Radost jí ale kazí vlastní nešikovnost. „Zatím to vypadá hrozně blbě! To prostě nejde. Je to furt divně flekatý a proužkatý. Je na nich poznat, že je patlám já,“ zoufala si na sociální síti.

Aňa Geislerová, herečka 
Ocelovým kartáčem neobrušovala jenom rez, ale i svoje vzpomínky na tatínka Petra Geislera (†59). Židli, kterou se herečka rozhodla zachránit, totiž před zhruba 42 lety navrhl, vyrobil a natřel on sám. „Myslela jsem na tátu, jak byl i se svými nejistotami a pochybnostmi o sobě úžasnej. Talentovanej na všechno. Důslednej, velkorysej, charakterní, vtipnej a chytrej. A myslela jsem i na to, že jestli se zas znova bude natírat za 42 let, už to asi nebudu dělat já,“ vyznala se z pocitů na Instagramu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.