Habera o SuperStar: Ostrá kritika oblíbeného pořadu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Habera o SuperStar: Ostrá kritika oblíbeného pořadu!

Paľo Habera v SuperStar
Paľo Habera v SuperStar (reprofoto TV Nova)

Pro drsná slova nejde daleko a nebojí se vyjádřit vlastní názor. Tím je hudebník Pavol Habera (56) znám. Na sociální síti den po finálovém večeru popsal, co se dělo v zákulisí SuperStar a co si o celé show myslí. Někoho jeho slova možná překvapí…

Co na srdci, to na jazyku, a tak možná frontmana kapely Team už jako porotce této úspěšné show neuvidíme. „Tento ročník SuperStar byl zvláštní, měl jsem z něho obavy, ale i přes snahy některých vyšších šéfů jedné televize udělat z této soutěže lacinou reality show, postavenou na smutných a tragických životních příbězích většiny soutěžících, to nakonec dopadlo tak, jak mělo…

O.K., jsem velmi rád, že se pomohlo Lackovi, ale posláním SuperStar je hlavně najít a ukázat lidi, kteří mají talent zpívat, říct jim, že jsou dobří a klidně se zpěvem mohou živit a ještě se v tomto pořadu i zabavit. Nic víc – nic míň. Plakat a smutnit můžeme při jiných pořadech, v nabídce všech televizí na našem území je jich dostatek.

 Už jsem měl dokonce občas pocit, že když měl soutěžící milující a fungující rodinu, tak to bylo špatné a pro televizi nezajímavé. WTF?,“ popsal situaci v zákulisí hudební show a vlastní pocity hudebník Habera, jehož velkou láskou je už řadu let topmodelka Daniela Peštová. Kromě kritiky také napsal, že všem zúčastněním přeje úspěch jak kariérní, tak i v soukromém životě. Uvidíme ho za porotcovským pultem ještě někdy?!

 Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.