Spor s Adamcem se vyostřuje: Hůlka to odnese! TREST ZA PORUŠENÍ SMLOUVY?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Spor s Adamcem se vyostřuje: Hůlka to odnese! TREST ZA PORUŠENÍ SMLOUVY?!

Jak tento spor dopadne?
Jak tento spor dopadne? (Foto Aha! – David Kundrát, David Malík, ara)

Zadělal si na průšvih! Neodjel do Egypta točit s Jiřím Adamcem (69) videoklip k připravovanému muzikálu Robinson – námořník z Yorku, v němž má ztvárnit titulní postavu. Podle informací deníku Aha! tím Daniel Hůlka (49) porušil smlouvu. 

„Rozhodl jsem se, že do Egypta neodletím pro osobní neshody s panem režisérem Adamcem,“ prohlásil ve včerejším Aha! zpěvák. O co konkrétně šlo, nechtěl rozvádět. Hůlka se ale netají tím, že se mu vůbec nelíbilo, když se v divadle rozhlásilo, že si na lyžích poranil koleno a kvůli tomu režisér musel posunout zkoušky. „To jsou všechno výmysly a lži! Na lyžích jsem ani nestál,“ rozčílil se zpěvák a odmítl odletět točit klip.

„Ve smlouvě sice není, že musí natočit videoklip. Stojí tam ale, že se zúčastní veškerých propagačních aktivit k muzikálu. A protože videoklip je propagace, tak v tomto smyslu smlouvu porušil,“ řekl Aha! Adamec. Hrozí teď Hůlkovi nějaké sankce za porušení smlouvy? „Tohle nebudeme komentovat,“ dozvědělo se Aha! od produkce muzikálu. Zpěvák na svou obranu rozhodně kontruje tím, že mu nikdy nebylo sděleno, k čemu bude klip sloužit a kde bude uváděn. A když se prý osobně informoval v televizích, ani jedna o něm nevěděla. „Na muzikál se ale těším,“ zdůraznil Hůlka.

Hlas ze zákulisí: Dan nechodí na zkoušky!

Ať je to jak chce, důležité je, že všichni, včetně režiséra Adamce, stojí o to, aby Hůlka v Robinsonovi, který má mít premiéru v pražském Divadle Hybernia už 30. března, vystupoval. „Všichni chceme, aby už zkoušel a hrál. Víte, je to nejlepší Robinson, ale velmi svéhlavý. Na zkoušky se mu moc nechce chodit a když už přijde, je nepřipravenej a text musí číst. To si myslím, že jsou ty pravé osobní neshody,“ naznačila Aha! jedna z účinkujících. „Dan musí pochopit, že pan režisér je akurátní osoba a má rád všechno pintlich. A pan režisér by se měl zase smířit s tím, že starýho psa novým kouskům nenaučí. Na Dana se totiž všichni těšíme,“ dodala.

 Rozhovor s Danielem Hůlkou.



Přečtěte si
-bello-
24. 2. 2018 • 13:00

Autor "Pojišťovny" , nebo "Cest domů" taky nemusí mít furt pravdu.Jestli není klip součástí smlouvy, pak fandím Hůlkovi. A jestli má Adamec takové právníky, kteří sesmolí smlouvu s tím, že herci se musí účasnit " veškerých " propagačních akcí, pak si Adamec myslí, že jsou jeho vazaly .Tím pádem taky může vymyslet k propagaci i porno . Jeho Adamcová , coby obsazená hérečka by si konečně užila a byl by od ní pokoj! A Hůlka je možná problémový na zkouškách a neumí text ,ale zajímavý je, že Adamcová neumí vůbec nic a účinkuje taky a to nikdo nekomentuje. A nazývá-li Adamec spor malicherným, pak ať vysvětlí smyšlenky o zraněném kolenu Hůlky a dopadu na dívadlo, nebo ať o tom nekecá.Dost možná je důvodem sporu to, že Hůlka jedinej nefiguruje v té připosra.tosti herců v získávání rolí. Zajímá mě, kolik sponzor vyhodil peněz na krávovinu klipu v Egyptě a vůbec mi Hybernia připadá jako finanční žumpa. Ledovou ( sněhovou ) královnu atd. nevyjímaje!

xsedmikraska
24. 2. 2018 • 10:47

Ukázkový vzor neschopnosti domluvit se. Oba pánové by měli trochu snížit své ego a bude po problému.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.