Spor s Adamcem se vyostřuje: Hůlka to odnese! TREST ZA PORUŠENÍ SMLOUVY?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Spor s Adamcem se vyostřuje: Hůlka to odnese! TREST ZA PORUŠENÍ SMLOUVY?!

Zadělal si na průšvih! Neodjel do Egypta točit s Jiřím Adamcem (69) videoklip k připravovanému muzikálu Robinson – námořník z Yorku, v němž má ztvárnit titulní postavu. Podle informací deníku Aha! tím Daniel Hůlka (49) porušil smlouvu. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
24. 02. 2018 13:00

Autor "Pojišťovny" , nebo "Cest domů" taky nemusí mít furt pravdu.Jestli není klip součástí smlouvy, pak fandím Hůlkovi. A jestli má Adamec takové právníky, kteří sesmolí smlouvu s tím, že herci se musí účasnit " veškerých " propagačních akcí, pak si Adamec myslí, že jsou jeho vazaly .Tím pádem taky může vymyslet k propagaci i porno . Jeho Adamcová , coby obsazená hérečka by si konečně užila a byl by od ní pokoj!
A Hůlka je možná problémový na zkouškách a neumí text ,ale zajímavý je, že Adamcová neumí vůbec nic a účinkuje taky a to nikdo nekomentuje.
A nazývá-li Adamec spor malicherným, pak ať vysvětlí smyšlenky o zraněném kolenu Hůlky a dopadu na dívadlo, nebo ať o tom nekecá.Dost možná je důvodem sporu to, že Hůlka jedinej nefiguruje v té připosra.tosti herců v získávání rolí.
Zajímá mě, kolik sponzor vyhodil peněz na krávovinu klipu v Egyptě a vůbec mi Hybernia připadá jako finanční žumpa. Ledovou ( sněhovou ) královnu atd. nevyjímaje!

xsedmikraska
24. 02. 2018 10:47

Ukázkový vzor neschopnosti domluvit se. Oba pánové by měli trochu snížit své ego a bude po problému.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.