Koleník (38) v seriálu 1890: Jak ho nechali vybuchnout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koleník (38) v seriálu 1890: Jak ho nechali vybuchnout!

1890 V krimiseriálu získal s novým vzhledem mnohem více sex-appealu.
1890 V krimiseriálu získal s novým vzhledem mnohem více sex-appealu. ( Foto FTV Prima)

Nebezpečí na každém kroku prožíval Ján Koleník (38) při natáčení seriálu 1890. Nejen, že s hrůzou trnul, aby dobře dopadl výbuch v dole, ale ještě do toho krotil koně. V sedle velmi riskoval!

„Samotná exploze probíhala už bez herců. Po ní nás ale nahnali do dolu na další záběr. Samozřejmě muselo být zkontrolované, že opravdu všechno, co mělo, vybuchlo. To je největší riziko,“ přiznal představitel detektiva Jánoše Martona. Koleník měl totiž ve scénáři napsáno, že jeho seriálová postava musí z nebezpečného dolu zachránit grófa, na kterého někdo plánoval atentát.

Větším nebezpečím než výbuch byl ale nakonec pro hlavního představitele kůň. „Na place všichni trnuli hrůzou, aby se kůň nesplašil,“ prozradil Aha! očitý svědek. A to potvrdil i Koleník. „Riziko bylo v tom, že koně nebyli zvyklí na natáčení. Byl problém je udržet v klidu. Čím více se dostávali do varu, tím byli divočejší,“ prozradil slovenský sexy fešák.

Pro zvíře bylo natáčení o to víc stresující, že se nejnebezpečnější scéna seriálu točila několikrát. „Opakovat záběr vícekrát bylo kvůli tomu už riskantní. Na koni jezdím, ale tady jsem měl respekt,“ zavzpomínal na natáčení včerejšího dílu Koleník.

 1890: Koleník vyletí do povětří!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.