Mahulena Bočanová: Návrat na místo činu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mahulena Bočanová: Návrat na místo činu

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Herečka dorazila do Višňové, vesničky, jež je spíše známá pod seriálovým názvem Třešňová, kde se točili slavní Chalupáři. Ona sama zde prožila coby děvčátko několik natáčecích dnů, během nichž se dopustila proslulé "krádeže" koloběžky. A proč ten návrat na místo činu?

Ačkoliv je Mahulena Bočanová (50) slavná už od dětských let, nikdy nepatřila mezi herečky s hvězdnými manýry. Místo toho využívá své popularity k podpoře různých prospěšných projektů a akcí.

Nyní se zapojila do podpory znevýhodněných a nemocných dětí a stala se tváří projektu, v rámci kterého z každého nákupu výrobků  P&G v obchodě COOP poputuje 1 % z ceny do Českého červeného kříže, který za vybrané peníze zútulní prostředí dětem, jež žijí dočasně se svými rodinami v azylových domech. A zpříjemní také pobyt dětem v Dětské odborné léčebně v Bukovanech, kde se léčí s onemocněními horních a dolních cest dýchacích. 

„Hezké vzpomínky jsou bohatstvím na celý život. Je fajn, když teď všichni můžeme nákupem běžně používané kosmetiky či prostředků do domácnosti pomoci dětem v nouzi, aby měly pěkné vzpomínky na dětství. Stavte se v COOPu, já mám v plánu prodejny navštívit několikrát," vyzývá Mahulena.

Mahulena Bočanová: Po 44 letech se vrátila na místo činu! 

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.