Holky Hadidky: Rodinka jako z obrázku, všichni předvádí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Holky Hadidky: Rodinka jako z obrázku, všichni předvádí!

Topmodelky Bella a Gigi Hadid.
Topmodelky Bella a Gigi Hadid. (Profimedia.cz)

Když jde dítě ve vašich stopách, je to velká radost. Když si stejnou profesi vyberou všichni tři potomci, už je to docela soutěž. Slavní sourozenci Hadidovi se všichni profesionálně procházejí po molu , stejně jako jejich maminka Yolanda. A že jim to jde! Na Fashion Week v New Yorku právě holky Hadidky »honí vodu«…

Že jim to ale sluší. Holky Kardashianovy už dávno nejsou jediným klanem, který vládne showbyznysu, o své místo bojují s konkurencí. A vyrostla jim nebezpečně krásná, stejně nespoutaná a divoká.

Rodinná »anamnéza«

Historie rodiny Hadid začala jako pohádka. Yolanda se narodila v roce 1964 v nizozemském Papendrechtu a modelkou se stala úplně náhodou. Zaskakovala za chybějící dívku na přehlídce, tam si jí všimla agentka a podepsala s ní smlouvu. Cestovala 15 let po celém světě, než potkala palestinského miliardáře Mohameda Hadida a zamilovala se. V roce 1994 se vzali, nastěhovali se do Los Angeles a o rok později se narodila Jelena známá dnes jako Gigi (22).

Gigi »andílek«

Ještě před pár lety o ní nikdo neslyšel, v módním světě se ale díky genům a kontaktům rodičů rychle vypracovala a už se pyšní oceněním Modelka roku 2016 britské módní rady. Zdědila matčiny rysy, Nizozemka jak vyšitá. Aby toho k závidění nebylo málo, ještě randí se Zaynem Malikem, idolem milionů ze skupiny One Direction. Předvádí snad pro každou drahou značku, na kterou si vzpomenete, a dostalo se jí pocty pro modelku snad nejvyšší. Oblékla křídla a stala se andílkem v prádle pro Victoria’s Secret.

Zato Bella je ďábel

Isabella nebo Bella (20) měla nejdřív úplně jiné plány. Jezdila na koni a snila dokonce o olympiádě. Jenže do cesty jí vstoupila chronická lymská borelióza a bylo po závodění. Tak co s volným časem, řekla si Bella a dala se na modeling. Podobu má ale po tatínkovi, což se jí zřejmě moc nezamlouvalo a nechala se vylepšit pomocí plastické chirurgie. Menší nosík, užší rty a na modelku skromných 175 cm jí vynesly, světe, div se, cenu Modelka roku 2016, na rozdíl od sestry ale na webu Model.com a časopisu GQ. Oproti Gigi je to také rebelka. Zatkli ji za řízení pod vlivem, sebrali ji za řízení pod vlivem a musela na setkání anonymních alkoholiků.

Brácha holky dohání

A co mladičký Anwar (18)? Cenu Modela roku ještě nedostal, ale poctivě na tom pracuje. Má smlouvu se stejnou agenturou jako jeho sestry, je tváří firmy Hugo Boss a předváděl na newyorském týdnu módy.

Na video s Bellou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.