Zničili sporťák pro Dlouhého: Auto za 3 mega! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zničili sporťák pro Dlouhého: Auto za 3 mega!

S luxusní károu najel herec spoustu kilometrů.
S luxusní károu najel herec spoustu kilometrů. (Foto FTV Prima)

Super sporťák za miliony přinesl jen samé problémy. V novém českém krimi seriálu Kapitán Exner, který dnes večer startuje na Primě, s ním představitel titulního hrdiny Michal Dlouhý (48) měl problémy. Hlavně při jízdě... Aby toho nebylo málo, filmaři auto ještě poškodili!

„Byl to veterán, takže po technické stránce je to těžké. Spousta věcí nefunguje, do toho musíte myslet na to, kam přesně přijet, vracet blinkr, protože se sám nevrací, nemáte posilovač řízení, občas to chcípá, a do toho říkat texty,“ postěžoval si představitel kapitána Exnera.

„Ale když vás pak čeká jen průjezd Prahou a kolemjdoucí na vás mávají, smějí se na vás a dávají palec nahoru, tak to je samozřejmě moc hezký pocit,“ přiznal Dlouhý, který svou jízdou komplikoval i natáčení. „Jen když jsem couval, muselo to být pomalu, protože z výfuku lítá mastná špína. Když přistála na make-up, muselo se půl hodiny přeličovat,“ prozradil herec.

Škody byly ale napáchané i na samotném jaguáru v hodnotě tří milionů korun. „Nenapadlo mě, že újmy budou, ale jsou. Naštěstí snad v rámci únosnosti,“ prozradila majitelka veterána s tím, že částku za škody nespecifikovala.

Jaguar typ E z roku 1969
*Obsah 4,2 l
*Potřebuje speciální servis, mechanik musí velmi dobře znát značku i model auta.
*Cena vozu je cca 100 000 liber, což jsou v přepočtu tři miliony korun.

Na video s Dlouhým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jarypadlo
6. 9. 2017 • 11:56

Nasazení takového veterána chápu ve filmu z doby kdy to byl vůz aktuální model.Sotva by někdo takový vůz užíval k denním jízdám.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.