Tvoje tvář má známý hlas: Víme, co uvidíte dnes večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tvoje tvář má známý hlas: Víme, co uvidíte dnes večer!

Ivana bude Vanilla!
Ivana bude Vanilla! (Foto: TV Nova)

Druhá řada populární show Tvoje tvář má známý hlas vstupuje do své poloviny. Už dnes se totiž na obrazovkách objeví šestý díl z dvanácti. Jak probíhají zkoušky a co se děje v zákulisí? Byli jsme při tom v Barrandovském ateliéru.

Díly se předtáčejí dopředu. Ve středu probíhají zvukové a kamerové zkoušky, ve čtvrtek generálka a samotné natáčení s diváky. Točí se na »první dobrou«, zpívá se živě, záběry se neopakují. Na závěr si soutěžící vylosují interpreta pro příští díl a začíná se s další přípravou, na kterou je necelý týden. Chystají se hudební podklady, připravují kostýmy a masky.

CO SE ŘEŠÍ NA ZKOUŠKÁCH

Zatímco od neděle do úterý probíhají pěvecké, herecké a taneční tréninky, ve středu už je třeba všechno umět a mít připravenou finální masku i kostým. Při kamerových a zvukových zkouškách se pak řeší nejrůznější problémy, které by diváka možná ani nenapadly. Anička Slováčková třeba při proměně v Jessie J zjistila, že přes paruku špatně slyší hudební podklad a ověřila si, že jde o pořádně těžké číslo. „Já to prostě nevyzpívám,“ stěžovala si.

CO SE DĚJE V HLEDIŠTI

V hledišti ateliéru, kde při natáčení sedí diváci, posedávají při zkouškách tanečnice i tanečníci, ale také poradci. Třeba hlasová poradkyně Linda Finková (48) žádnou zkoušku nevynechá, průběžně dává pěvecké připomínky a snaží se všem co nejlépe poradit. Na natáčení tentokrát vzala i svého syna, a když byla pauza, oba se uměli zabavit. Nechyběl ani Yemi se svými asistenty, který piloval choreografie. Naopak porota dorazí vždy až na natáčení.

BEZ VTIPŮ TO NEJDE

Ivana Jirešová, která si vylosovala jednoho z prvních bílých rapperů Vanillu Ice, dorazila v dobré náladě, a to i přesto, že ji čekal náročný taneční výkon. Ve chvíli, kdy přestavovali scénu po Aničce Slováčkové, sršela energií a personálu nabízela rozmotat uzly na stuhách po tanečnicích – loutkách v předchozím čísle. Z pódia se také odnášela rekvizita, strom plný dolarových bankovek. „Nemáte semínko od takovýho stromu? Že by mi vyrostl na zahradě,“ smála se.

S MASKOU I BEZ MASKY

Marta Jandová chtěla být za krásnou ženu, vylosovala si ale paradoxně svého tátu, lídra Olympiku Petra Jandu. Na zkoušku ale v masce ještě nedorazila, a tak zatím měla do jeho podoby daleko. Jak to bude ve skutečnosti? Určitě veselé, když víme, že tatínkovi se přezdívá Plešatá zpěvačka. No, počkejte si na dnešní večer!




Přečtěte si
pelagie
21. 10. 2016 • 08:57

Stáhněte už konečně tu kreaturu, kdo se má na to dívat , straší tam už 12 dnů....to nemáte jiný článek???

ararat
14. 10. 2016 • 08:51

-bello- 14. 10. 2016 00:53 NÁNO řvu smíchy,kde ty chodíš na takové k.o.k.o.t.i.n.y to ti šeptá 3 hlas?Chudáčku,dávej na sebe pozor,ať si neublížíš,kdo by mě taK bavil co by dvorní šašek zde na AHA HYBRIDO

-bello-
14. 10. 2016 • 00:53

ararat co si mám představit pod pojmem ... " je nám jasný " ? Seš rozdvojená ?Bipolární ? Čus, kopretino

ararat
13. 10. 2016 • 17:22

-bello- 12. 10. 2016 14:36 Náno je nám všem jasné,že to nesleduješ,ale aby mohla někoho kritizovat,tak tvé konspirace jsou fákt směšné PS: pozdrav antonijuse.j...je ti důvěrně znám co?hohohohohhihihihihihi

kiwi65
12. 10. 2016 • 22:29

Sem tam se podívám,ale že by mě to nadchlo?Zase pokus o zábavnej pořad,leč moc se nezdařil.Hlavně umělý prodlužování pořadu spoustou reklam.Vypadá to spíš jako souvislý tok reklamy sem tam přerušený nějakou rádoby humornou parodií na známý zpěváky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.