Pyšná máma Kocábová (32) složila hold vlastním dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pyšná máma Kocábová (32) složila hold vlastním dětem!

Natálie Kocábová složila hold vlastním dětem!
Natálie Kocábová složila hold vlastním dětem! (Foto: Archiv Blesk)

Spisovatelka a zpěvačka Natálie Kocábová prožila s manželem patnáct let a zplodila s ním dvě děti. Přesto se před nějakým časem rozvedli. Pro všechny to bylo těžké období a Natálie teď prozradila, jak tuhle nepříjemnou událost vzaly jejich děti, dvanáctiletý Vincent a čtyřletá Mia.

Natálie Kocábová říká, že období rozvodu bylo pro její děti těžké, ale vzaly to kupodivu dobře. „Ke konci vztahu u nás bylo velké napětí a děti to cítily a bylo to díky tomu opravdu náročné. Pak ale paradoxně přestaly zlobit a celou situaci ustály, asi lépe než já,“ nastínila Natálie v rozhovoru pro časopis Maminka.

Natálie upozorňuje na fakt, že se stále mluví o tom, jak rozvodem trpí hlavně děti, ale trochu se zapomíná na fakt, že stejně nejvíc trpí ti dva dospělí. „Mám pocit, že děti to vnímají mnohem lépe, než si myslíme. Chtějí klidové prostředí a cítit se v bezpečí, když jsou rodiče spolu a klid tam není, nedělá jim to dobře,“ prozradila svůj názor a dodala, že se synem o rozvodu mluvila otevřeně a malé dceři se snažila poskytnout pohodu, aby necítila stres.

Období to bylo skutečně těžké, kromě rozvodu a práce řešila i další věci. „Byla jsem s nimi fyzicky, ale mentálně jsem byla pryč. Ony samy to daly, ale já jsem se zařekla, že takhle už to nechci,“ svěřila s tím, že teď se jim to snaží všechno vynahradit.

 



Přečtěte si
ivoadler
28. 8. 2016 • 14:59

Takhle už to nechci a proto zůstanu sama. Stejně umělkyni každej, dříve nebo později, kopne do pr dele.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.