7 loňských NEJ z Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

7 loňských NEJ z Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary!

Kdo se postaral o největší trapas a kdo všem vytřel zrak?
Kdo se postaral o největší trapas a kdo všem vytřel zrak? (Foto: ara)

Do druhé padesátky dnes vstupuje Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, jehož hlavními hvězdami budou herci Jean Reno (67), Wilem Dafoe (60) nebo Jamie Dornan (34). Připomeňme si, co se událo na loňském, jubilejním ročníku. Kdo se postaral o největší trapas a kdo všem vytřel zrak?

1. NEJvětší trapas
Herec Stanislav Fišer (84)
V rámci závěrečného galavečera se v medailonku o zesnulých filmařích a hercích za poslední rok objevil také Stanislav Fišer (84). Herec a »český Vinnetou« přitom stále žije a na pořadatele festivalu se poté pořádně zlobil.

2. NEJvřelejší uvítání
Herec Richard Gere (66)
Na oblíbeného hrdinu z filmu Pretty Woman čekalo loni v letním kině na sedm tisíc nadšených diváků. „Tohle jsem nikdy nezažil... Česká republika je číslo jedna!“ vyburcoval aplaudující dav nestárnoucí hollywoodský fešák.


3. NEJhorší ostuda
Moderátor Leoš Mareš (40)
Na jedné z nejluxusnějších párty si uřízl pořádnou ostudu. Dorazil s dírou v rozkroku, kterou si prý způsobil při vystupování z auta. Také se postaral o pozdvižení, když na večírek přišel v botách na vysokém podpatku.

4. NEJdražší šperky
Bývalá první dáma Dagmar Havlová (63)
Na červený koberec dorazila ověšená diamanty. Ve Varech neměla se svou soukromou sbírkou šperků z kolekce Bulgari a Cartier konkurenci! Náramek, náušnice a prsten měly celkovou hodnotu 2 350 000 Kč.
5. NEJrychlejší návštěva
Herec Jamie Dornan (34)
Fanynky doufaly, že si ho na festivalu užijí jako Gerea. Jenže pan Grey z 50 odstínů šedi si do Varů nepřivezl ani kufr. Rozdal pár podpisů několika šťastlivcům, zamával na červeném koberci a pak město rychle opustil.

6. NEJzamilovanější pár
Herec Marek Taclík (43)
Notorický starý mládenec všem vytřel zrak, když se po jeho boku na kolonádě objevila sympatická tmavovláska, která se k němu tiskla a líbala ho. Herec o ní prozradil jen to, že se jmenuje Pavla a není ze showbyznysu.
7. NEJvtipnější pád
Bavič Richard Genzer (49)
Při příchodu na večírek nedával příliš pozor na svou Markétu Jiránkovou (40). Ta upadla a zvrtla si nohu v luxusních »diorkách«. Na zrádných botkách nechtěla trávit zbytek večera, a proto si poslala Geňu pro sandály.

Rozhovor se Stanislavem Fišerem čtěte zítra v sobotním Aha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.