Počasí odhalilo výstřihy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Počasí odhalilo výstřihy!

Johana Majerová (28)
„Na větší výstřih je ještě moc zima. Počkejte tak za měsíc…“
Johana Majerová (28) „Na větší výstřih je ještě moc zima. Počkejte tak za měsíc…“

PRAHA – Letní počasí na sebe nenechalo dlouho čekat a v ulicích bylo skutečně na co koukat. Sluneční paprsky přiměly i stydlivější ženy a dívky k odhalení svých předností. A v příštích dnech to bude ještě lepší!

Od zítřka až do neděle nás čeká jasná obloha bez mráčku. „Teploty se vyšplhají až na 22 stupňů,“ sdělil František Šopko z Českého hydrometeorologického ústavu. „Teplotně nadprůměrná bude i druhá polovina dubna. Teploměr bude většinou ukazovat teploty kolem 21 stupňů,“ dodal.

Jarní průvodce sexem

Jaro je tady, lidé odkládají svršky, ženy začínají nosit vyzývavé výstřihy, a s tím přichází i zvýšená touha na sex. Pokud si nevíte rady, jak si v tomhle období užít a třeba se příliš nevázat, nevěšte hlavu. Po přečtení tohoto manuálu z jednoho zahraničního pánského časopisu zaručeně uspějete.

Pro muže
Cíl akce:
Jednorázovka
Hlavní záměr: Vyhnout se komplikacím
Vzdálenější záměr: Dlouhodobý vztah

  • Fakt č. 1:
    Ženy se na sebe dívají povrchně
    Ženské časopisy mají v náplni práce jediné: Přesvědčit ženu, aby o sobě začala pochybovat. Jen pak totiž vyrazí do obchodu a koupí si báječný nový šampón, botičky atd. Ne náhodou se na titulkách těchto časopisů objevují všechny ty neuvěřitelně štíhlé modelky. Výsledek? Díky časopisům jsou ženy přesvědčené, že musejí vypadat sexy v každé situaci. A tak je všude spousta sexy žen, které si o sobě vůbec nemyslí, že jsou sexy.
    Jak na věc
    Pánové, ptá se vás: „Myslíš, že jsem tlustá?“ Neodporujte ji. Nepřesvědčujte ji, že je sexy, jinak začne jíst čokoládu a chodit ve volných teplácích. Místo toho ji řekněte, že ji máte rád takovou, jaká je. Ona si o sobě bude dál myslet, že je tlustá (ačkoliv není) a o vás, že jste milující muž (ačkoliv třeba nejste). Co může být lepšího?
  • Fakt č. 2:
    Muži se dívají povrchně na ženy
    Jasně, muži chtějí okouzlující ženy. Jedině tak se cítí pravými muži. Chtějí sexy partnerky, které jim zvýší prestiž, budou po nich toužit a jejich kámoši se udusí závistí.
    Jak na věc
    Než učiníte zásadní rozhodnutí, zda svou milou vzít k mamince nebo domů do postele, zkuste si zachovat chladnou hlavu. Sexy ženy jsou často velmi povrchní a nudné. Takže se pak často budete zbytečně trápit ve vztahu, ačkoliv jste se jí původně chtěli pouze podívat pod sukni.
  • Fakt č. 3:
    Ženy se dívají povrchně na muže
    Ženy chtějí silné, úspěšné a bohaté muže. Je prokázáno, že muži se nejdříve dívají na prsa a na zadek, což souvisí s podvědomou touhou najít budoucí matku jejich dětí. Naproti tomu ženy zajímá něco jiného. Podle průzkumu provedeného jedním pánským časopisem se ženy nejdříve dívají na mužovy hodinky, zuby a boty. Chtějí vidět, zda je bohatý a dobře pěstěný. Než se zase budete divit, že má váš obtloustlý kamarád sexy kočku, podívejte se na jeho auto.
    Jak na věc
    Dbejte na sebe a stylově se oblékejte. Chce to hezké oblečení, zářící hodinky a trendy boty. Když vám přátelé řeknou, že vypadáte jako »buzík«, jste na dobré cestě.

Pro ženy
Cíl akce:
Najít si muže
Hlavní záměr: Dlouhodobý vztah
Vzdálenější záměr: Vyhnout se nálepce »děvka«

  • Fakt č. 1:
    Muži jsou povrchní
    Většina mužů na vztah vůbec nepomýšlí. Zajímá je jediné: sex a jídlo. Vztahy páchají pouze na protest, a nebo protože chtějí pravidelný přísun sexu.
    Jak na věc
    Na sex je muž »nadržený«. Je jako pes, který se honí za ocasem s tím rozdílem, že tím ocasem jste právě vy. Ocas = vy = někdo, s kým se chce vyspat. Pokud si o vás začne myslet, že jste ocas, začne se za vámi honit. Pokud se vzdáte příliš brzy, nebude to zrovna dobrý základ pro běh na dlouhou trať. Jestli jste příliš snadno k mání, nebude se váš vyhlédnutý chlap příliš snažit o trvalý vztah. Muži si vždy vyberou sex bez vztahu, když uspějí příliš hladce. Tohle pravidlo platí stejně jako gravitace.
  • Fakt č. 2:
    Ženy se dívají povrchně na muže
    Ženy chtějí správné chlapíky, kteří nejsou jen tak k mání. To je jejich základní vada. Jestliže žena uloví muže bez přílišného úsilí, většinou nabude dojmu, že »jí není hoden«. To pak vede k tomu, že se většina žen žene za mužem, který není snadno »ulovitelný«. Problém je v tom, že muž se tváří »neulovitelně«, protože vás prostě nechce, jinak by se choval jinak. To je hlavní příčina, proč si muži často myslí, že se ženy chovají nelogicky.
    Jak na věc
    Změňte svůj pohled na realitu. Pokud kolem vás muž krouží jako idiot, znamená to, že vás má rád. Takový chlap by byl opravdu šťastný, kdyby mohl být s vámi. Nemusí to ještě znamenat, že by s vámi chtěl být napořád, ale na druhou stranu s vámi nebude jednat jako s použitým kondomem. Když dovolíte vašim citům, aby vás řídily, stanete se jejich otrokem a váš život bude v troskách.
  • Fakt č. 3:
    Muži se dívají povrchně na ženy
    Abyste ulovila chlapa, nemusíte toho dělat až tolik. Stačí, když budete dýchat. A taky byste neměla být tlustá. To ale nutně neznamená, že musíte být vychrtlá.
    Jak na věc
    Stačí se atraktivně oblékat a pohybovat se ve společnosti mužů. Jasně, žádný kouzelný proutek neudělá krásku z ošklivky, ale existují způsoby, jak se vylepšit. Zkuste vsadit na elegantní zjev. Každá vypadá lépe, když nevypadá jako šmudla. Jestli s vámi muž neflirtuje, nemusí to znamenat, že se s vámi nevyspí. Muži, kteří se v »balení« žen vyznají, tuto činnost pravidelně trénují, a proto jsou špatnými partnery. Jestli chcete monogamii, vyberte si muže, který vůbec »balit« neumí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.