Ilona Csáková (45): Velké narozeninové párty už nejsou nic pro mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ilona Csáková (45): Velké narozeninové párty už nejsou nic pro mě!

Rodina je pro Csákovou na prvním místě.
Rodina je pro Csákovou na prvním místě. (Foto Aha! – Martin Hurda)

Zpěvačka Ilona Csáková oslavila ve čtvrtek 45. narozeniny. Žádné bouřlivé oslavy ale neproběhly. Důležitější je pro ni být se svou rodinou. Co si zpěvačka k narozeninám sama nadělila?

U Ilony Csákové bývaly bujaré narozeninové spojené s velkým koncertem dříve pravidlem. Dnes už to má ale zpěvačka jinak. Narozeninové oslavy si prý užívá raději se svým manželem a dvěma syny Danielem a Dominikem.

O koncert ale fanoušci této zpěvačky nepřijdou. „Koncert bude. Jen jsme se trochu přiblížili době adventu. Všechny srdečně zvu 15. prosince do Divadla Hybernia. S big bandem za zády zazpívám nejen své hity, vánočně laděné songy ale i swingové a jazzové kousky. A mým hostem bude Vašek Noid Bárta,“ prozradila zpěvačka Super.cz. A co sama sobě nadělila k narozeninám? Je to píseň Družice, která je zároveň první vlaštovkou z připravované desky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.