Ondřej Brzobohatý překvapuje: Miss World nebo trafikantka z Můstku? Je mu to jedno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ondřej Brzobohatý překvapuje: Miss World nebo trafikantka z Můstku? Je mu to jedno!

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý.
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý. (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz,)

Nejkrásnější, ale podle mnoha lidí také nejnudnější pár českého šoubyznysu Taťána Kuchařová (26) a Ondřej Brzobohatý (31) zase prozradili něco málo ze svého soukromí. Tentokrát se misska rozpovídala o tom, jak ji herec a hudebnik Ondřej sbalil.

Jsou téměř dokonalým párem a jsou si toho náležitě vědomi. Podle informací magazínu Sedmička mají dokonce speciální taxu na to, pokud se na akcích objevují společně. Zároveň si dávají velký pozor na to, co řeknou, drží se zkrátka a jenom málokdy prozradí něco ze svého soukromí. Kvůli své odměřenosti hraničící s chladnou dokonalostí jsou považováni za docela nudné patrony, co se tu a tam snaží pobavit trapným vtipem.

V rozhovoru poskytnutém magazínu MF Dnes padla i otázka na to, jaké je žití po boku jedné z nejkrásnějších žen planety. „Tak já bych měl jednu krátkou radu pro ty, kteří to řeší. Pokud chcete vůbec zaujmout jakoukoliv ženu, ať už Miss World nebo trafikantku z Můstku, buďte džentlmeni, ne hulvátci,“ radí Ondřej Brzobohatý. A Taťána mu sekunduje. „Ondřej má pravdu v tom, že se spousta mužů neumí chovat, protože nevědí, jak na to,“ vysvětluje misska a zároveň odhaluje, čím si muzikant získal její srdce. Na otázky ohledně zásnub či potomka odmítl pár odpovídat, nicméně podle závěru rozhovoru si můžete udělat obrázek, jak spolu komunikují. Taťána: Nerozčilujte se, drahý. Ondřej: Máte pravdu, drahá. Už nebudu.

 



Přečtěte si
panda
1. 12. 2014 • 09:43

Ondřej má hubu jak lívanec. Rozhodne nevypadá jako chlap, ale jak bude stárnout, ten lívanec bude mít vrásky a bude vypadat jak staré dítě.

ararat
1. 12. 2014 • 07:45

to je hrozné oxallis,zpěvací ječí a topmodelka není už krásná a hezká a je namachrovaná ještě že se životy druhých lidí neřídí její rétorikou,asi by všichni skončili na nějakém pomyslném smetišti,možná kdybychom znali skutečnou tvář zdejší OXALLIS asi bychom se hodně pobavili možná už má chlupatou tvář a plešatou hlavu

vuhp
30. 11. 2014 • 13:59

Když jsem se dívala na včerejší pořad Český Slavík , udivilo mne , jak Brzobohatý zestárnul.Bud ho tak blbě brala kamera, nebo je to tak. Byl to pěkný sympatický kluk a jeho táta zrál jako víno, charismatický , atraktivní až do konce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.