Kuchařová s Brzobohatým mají tajný ceník: Jen se podívejte se, jak se vydělává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kuchařová s Brzobohatým mají tajný ceník: Jen se podívejte se, jak se vydělává!

Těžko říct, kdy jsou spolu kvůli soukromým a kdy kvůli obchodním záležitostem.
Těžko říct, kdy jsou spolu kvůli soukromým a kdy kvůli obchodním záležitostem. (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz,)

Miss World Kuchařová a charismatický herec Brzobohatý jsou bezesporu hvězdami každého večírku. Muži touží mít po boku usměvavou blondýnku a ženy bývají oslněny Ondřejovou galantností. Za pohled na dokonalý si ale musí pořadatelé různých společenských akcí pořádně připlatit!

KuchařováBrzobohatým brzy zjistili, že se k sobě hodí nejen jako milenci, ale i obchodní partneři. Lidé se na dokonalý pár rádi podívají a oni na to velmi brzy přišli. Podle zjištění magazínu Sedmička si totiž účtují tří rozdílné taxy za to, když se někde objeví. Tedy první je za to, že se akci objeví samotná Taťána, druhá je za Brzobohatého a o třetí, nejvyšší, si řeknou tehdy, když se na akci přijdou oba!

Sedmičce poskytla svědectví organizátorka večírků, která s Kuchařovou pracovala na kampani. Křehká misska se tam ukázala jako velmi tvrdá a nekompromisní obchodnice. „Zaplatili jsme Táně za to, že přijde na námi pořádanou odpolední akci. Bylo domluveno, že bude v této souvislosti poskytovat rozhovory a nechá se fotit u reklamních předmětů,“ začíná organizátorka.

„Když jsem jí řekla, aby s sebou na večerní afterparty klidně přivedla Ondřeje, odpověděla mi, že pokud by s ní měl přijít Brzobohatý, museli bychom jí dát minimálně sto tisíc korun navrch, protože je to prý jeho běžná taxa,“ dodává. A nebylo by to poprvé, systém »trojích tax« používají partneři běžně a navíc si vesele dohazují kšefty. Modelka se po boku svého milého objevila v seriálu Gympl, kde pro ni role původně napsána nebyla. Ondřej zase fušuje do modelingu a stal se tváří několika značek. Pro Kuchařovou jsou velké zakázky běžnou záležitostí – propaguje luxusní vůz, estetické kliniky a různé módní značky.

Brzobohatý se zase velmi slušně uživí jako moderátor. Jeho hodinová sazba se podle Sedmičky pohybuje mezi 150-200 tisíci korun a k tomu spolupracuje na kampani pro Národní vinařské centrum. Na své lásce tak milenci velmi dobře profitují, a pokud spolu zůstanou i nadále, budoucnost bez finančních potíží mají zajištěnou.

 



Přečtěte si
beladona
16. 11. 2014 • 10:20

beruško , chtěla jsem říct, .. zdá se, že taky nevyděláváš fér! Pikantní je, žes to prskla k článku o tom, jak vydělává Kuchařová nefér

beladona
16. 11. 2014 • 10:18

ruska.07 beruško, nic proti tvé kamarádce, pokud to nejsi ty sama, ale přestaň si sem umisťovat tu reklamu. Kdyby to udělal každý, tak to tady můžou zabalit a tato stránka pozbývá smysl. AHA ti neposkytuje prostor pro tvoji reklamu. Zdá se, že taky nějak vyděláváš fér, rozesíváš to tady všude. Toto n e n í neplacená inzerce a prosím, moc prosím, nechoď na mě s city .

ararat
15. 11. 2014 • 22:18

beladona tak se připrav a nastav své pozadí,to bude mazec

ararat
15. 11. 2014 • 22:17

mrdounberlusconi názor ano ale nesmíš porušovat pravidla diskuze což děláš abys neměl tady tipec

ararat
15. 11. 2014 • 22:16

beladona tak to není a jestli myslíš že je to beztrestné to tvé psaní tak si piš že jednou se ti už taky nemusí podařit napsat ani ťuk..neporušuj pravidla diskuze...hlásit se musí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.