Brzootci Brzobohatému ruply nervy: Vyzradil, co se Kuchařové narodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Brzootci Brzobohatému ruply nervy: Vyzradil, co se Kuchařové narodí!

Ondřej už začíná být na řeči ohledně potenciálního těhotenství Taťány alergický.
Ondřej už začíná být na řeči ohledně potenciálního těhotenství Taťány alergický. (Foto pro Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ČTK, koláž Ahaonline.cz )

Ondřej Brzobohatý (31) začíná trochu ztrácet nervy. Poslední dobou se ho totiž nikdo neptá, jak mu šlape muzicírování ani hraní, všechny zajímá je to, zda je jeho partnerka Táňa Kuchařová (26) v očekávání. A v rozčílení tak Ondra vypustil z úst i hodně zajímavé věci.

Předně ale Ondřej na křtu kalendáře v botanické zahradě zdůraznil, že se s médii o soukromí nebaví. Řekl, že tedy těhotenství nepotvrdí, ale ani nevyvrátí. "Jestli je, tak to bude asi Ježíš Kristus, kdo se narodí,“ vyštěkl jindy usměvavý sympaťák, kterého aféra, která do Česka přišla po zaručených zprávách ze Slovenska, začíná zřejmě trochu zmáhat.

„Místo toho, aby se řešilo, že teď Taťána byla v posledních čtrnácti dnech v New Yorku, kde jednala v rámci toho, že bude mít v únoru v rámci svojí charity řeč v OSN, to nikdo neřeší. To nikoho extra nezajímá. Spíš je důležitější, jestli náhodou není těhotná,“ rozčílil se před redaktory Sedmičky potenciální budoucí otec, který poukázal na to, že by si lidé měli víc všímat toho, jak skvěle jeho Táňa reprezentuje tuto zemi.

Přečtěte si
miasek
17. 11. 2014 • 01:03

Konecne poradny nazor. Ty redaktori uz mi taky lezou na nervy. Porad stejne otazky pro vsechny: kdy bude svatba, kdy bude miminko.

va45
16. 11. 2014 • 18:25

Ondřeji to máš tak když si chlap nabrnkne blbku Missku.Missky my u nás známe co jsou to za slepice. JInač skromnost jakou měl tvůj otec ti rozhodně chybí.

b.r.s.a
16. 11. 2014 • 09:36

Třeba je právě on jalovej a proto i agresivní Blbeček

b.r.s.a
16. 11. 2014 • 09:34

Jenže oni to převážně ty ""celebrity"" dokonce vyžadujou. Jinak by si jich nikdo ani nevšim a to by oni nerozdejchali. Jsou známí a někteří i " slavnější " a tím i počítají se zvědavostí a s bulvárem. Jinak by vůbec nebyli

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.