Po půl roce chemoterapií slyšela: Pardon, rakovinu nemáte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Po půl roce chemoterapií slyšela: Pardon, rakovinu nemáte!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jediným chybným verdiktem jí v roce 2008 lety zničili život. Lékaři sdělili Skotce Ann Milne (56), že má rakovinu jater v konečném stádiu a poslali ji na chemoterapii.

Žena, která už má za sebou vyhranou bitvu nad rakovinou prsu, na ni chodila (a trpěla) dlouhých 6 měsíců. Pak jí doktoři řekli, že se spletli – že smrtelnou chorobu vůbec nemá! „Ukradli mi život. Po celém tom utrpení mé tělo zestárlo snad o dvacet let. Bývala jsem plná energie a teď chodím o holi,“ naráží na fakt, že jí chemoterapie zničila svaly.

Po šesti letech se Ann nyní konečně dočkala kompenzace a nemocnice jí musí vyplatit odškodné v řádu milionů korun.

Autor:  štš

Přečtěte si
fizi
12. 11. 2014 • 21:46

Jistě Petře :"dobře jí tak"-jinou odpověď jsem od primitiva ani nečekal.A že jste nemoc v rodině neměli,být tebou,tak bych na to moc nespoléhal.A kdyby "to" přišlo,tak si vzpomeň,jak blbě jsi žvanil.Ale to je u Tvých příspěvků normální.

fizi
12. 11. 2014 • 15:13

Petříčku,přeji Ti,aby Tě něco takového nepotkalo.Peníze by jsi jistě rád přijal,ale co játra a ledviny,zničená chemoterapií?Jak by jsi si potom užíval?Hřešíš na to,že jsi zatím zdravý?Tak Ti,ty vemeno blbý,přeji,aby jsi se nikdy nepotkal s doktorama z Ukrajiny,Rumunska,Bulharska a z rozvojových zemí,kteří absolvovali možná někde nějaký kurz a rozhodují v našich nemocnicích.Ti by měli léčit naši vládu,která tohle dovolila a blby,jako seš Ty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.