Vojtko a Janečková: Zrušená dovolená a rozchod! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vojtko a Janečková: Zrušená dovolená a rozchod! Co se stalo?

Marian s Alicí zrušili dovolenou v Egyptě a rozešli se...
Marian s Alicí zrušili dovolenou v Egyptě a rozešli se... (Foto: Aha! - Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Začali spolu chodit před rokem. Vyhlášený proutník a "Fantom" Marián Vojtko (41) tehdy sbalil Alici Janečkovou (29), i když původně prý ani netušil, že jde o dceru hudebního bosse Františka Janečka (70). Ten je dnes Mariánovým šéfem a vztah Alice se sukničkářem ho příliš nepotěšil. Dnes dochází na jeho slova.

František Janeček dokonce dceru před Mariánem Vojtkem varoval, protože věděl, jakou pověst ohledně žen má. Ale lásce se poručit nedá. I když ještě nedávno vše vypadalo růžově, dnes je na pořadu dne rušení společných aktivit,  a jak to vypadá, tak i konec vztahu. Pár totiž odpískal i vysněnou dovolenou v zemi faraónů. "Měla to být naše první dovolená, ale raději jsme ji zavčas zrušili. Momentálně je to tak, že spolu nejsme. Ale stát se může cokoliv," připouští Marián Vojtko v deníku Blesk.


Co za rozchodem párečku stojí, o tom se můžeme jen dohadovat. Zvědavcům by mohlo napovědět zpěvákovo vyjádření o chození s Janečkovou v minulosti. "S Alicí je to takové na střídačku. Jsem zaneprázdněný a každý večer někde účinkuju. Takže holka, která to chce se mnou vydržet, to má dost těžké. Jinými slovy, jsem zvyklý žít sám, a když mi někdo zasahuje do mého životního stylu, nemá to se mnou snadné."



Přečtěte si
xsedmikraska
3. 10. 2014 • 20:10

Jsou jedinci, kteří nejsou schopni stálého citu a pevného pouta ke své milované osobě-z lásky se i přizpůsobit, volit kompromisy. A bohužel jsou stále oběti, které doufají, že právě ony je dokáži změnit.

anezat
3. 10. 2014 • 18:54

Mně se na něm líbí jen jeho hlas, ale toť vše.

francik
3. 10. 2014 • 17:12

Třeba mně se líbí a moc a mám ráda jeho humor. To ještě neznamená, že bych s ním dovedla žít.

raduzkaxxx
3. 10. 2014 • 16:20

Taky pekný, taky pekný chapec Asi ženy se mu plazí u nohou a vdané trhají oddací listy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.