Zbouchnul jsem kolegyni místo partnerky. Co teď? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zbouchnul jsem kolegyni místo partnerky. Co teď?

Sexuální poradna paní Michaely
Sexuální poradna paní Michaely (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Rok se s partnerkou snažíme o dítě, až se z toho stal jen hon za ovulací a já přestal mít o sex s ní zájem. Nakonec jsem to nevydržel a užil si vášnivou noc s kolegyní na vánočním večírku. Minulý týden mi v práci oznámila, že je těhotná a mě teď sžírá černé svědomí. Povinnostem se vyhýbat nechci, ale přítelkyni miluji. Mám se držet pravidla a zatloukat?

Patrik (37)

Když je důsledkem milostné aférky dítě, nemá cenu zapírat. Budete-li upřímný, je více než pravděpodobné, že partnerce zlomíte srdce a už nikdy nezískáte její důvěru. Dáte jí však možnost, aby si srovnala život a začala znovu, i když to bude bez vás.

Nikdo nechce žít ve lži a věřte, že pravda by jednou vyplula na povrch. Ještě předtím vše ale pořádně proberte s kolegyní, jak to s vámi a vašimi povinnostmi k ní bude. Vyložte vůči oběma karty na stůl a připravte se na to, že nepůjde o nic příjemného.

 

 

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.