Sexuální poradna paní Michaely: Přítel mi lhal o počtu partnerek, se kterými měl přede mnou sex. Teď nevím, zda mu můžu ještě věřit. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální poradna paní Michaely: Přítel mi lhal o počtu partnerek, se kterými měl přede mnou sex. Teď nevím, zda mu můžu ještě věřit.

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Přítel mi lhal o počtu partnerek, se kterými měl přede mnou sex. Teď nevím, zda mu můžu ještě věřit. Irena (29)

Záleží hlavně na tom, jak hluboký je váš vztah. A také jestli vám už někdy dřív lhal. Pokud se váš přítel s žádnou z bývalých lásek dávno nestýká, není důvod ke znepokojení. Je pravděpodobné, že vám jen nechtěl přiznat přesný počet partnerek (z dopisu předpokládáme, že jich přiznal méně), aby vás neztratil.

Muži se rádi chlubí před kamarády, ale logicky nebudou své lásce vyprávět, s kolika ženami se vyspali před ní. Pokud partnera milujete, odpusťte mu! Nesmí vám ale už nikdy zalhat. Závažnější než zapomenuté vztahy je fakt, že byste před sebou mohli mít tajnosti.

Zamyslete se společně nad tím, nakolik jste k sobě upřímní. Lidé, kteří se milují, by se měli dobře znát. Nežádoucí překvapení po letech může vztah zcela zničit. Buďte k sobě upřímní už dnes, aby vás po letech nerozdělila nesmyslně utajovaná kapitola vašeho života.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.